MIL I UNA HISTÒRIES…

Infantil

MIL I UNA HISTÒRIES, CONTRADICTÒRIES, DE PAÏSOS LLUNYANS, PER A NINS DELS VOLTANTS.

Un rodamón carregat d’històries ens acosta, amb les seves capses plenes de records, les maletes i els bolics, les seves vivències i les seves reflexions mentre les explica a un infant curiós i innocent.
A més de les narracions, els climes i els ambients, l’espectacle ens proposa contraposicions de conceptes amb jocs gestuals i visuals, suggeriments sonors, projeccions animades per a la creació d’un entorn carregat de la màgia del conte clàssic, amb la senzillesa de la narració tradicional i el contacte amb els elements de la naturalesa i la lluita permanent per a la supervivència de les civilitzacions més antigues i els països llunyans més desconeguts.
L’espectacle pretén tocar una melodia emocional variada de l’alegria a la tristor, de l’enyorança a la por, de la inquietud a la calma, anant de l’equilibri al desbarat, com dibuix de trets gruixats.
Dins el procés de creació hem investigat tècniques diverses: dansa i expressió, lluita i acrobàcia, música i efectes en directe, ombres i projeccions, el relat oral, màscares, titelles i gegants, jocs amb elements, fulles i papers, troncs i cordes, … capses i bolics plens d’històries.

 

FOTOGRAFIES:

 

DOSSIER DE L’ESPECTACLE:

CAT:

CAST:

 

CARTELL:

 

 

 

 

 

 

 

MATERIAL DIDÀCTIC:

 

TRAILER:

Ficha artística

Actors: Mònica Fiol,
Magdalena Tomàs,
Pere Mestre (Veu en off).

Ficha técnica

Espai escènic: Dominic Hull
Vestuari i utillatge: Lourdes Erroz
Steffi Knabe
Il•luminació i so: David Suau
Audiovisual: Nofre Moyà – Quindrop
Ajudant Tècnic: Pedro Obrador
Gestió i Producció: Antònia Beltran
Pepa Ramón
Distribució: Joana Mª Mairata
Dramatúrgia i Direcció: Pere M. Mestre