PROGRAMACIÓ ACTUAL

LARANXUS 7
ARTIKA (Vigo)
4, 5 i 6 Febrer 2022
Dv, Ds 19h i Dg 18h
Espectacle per a públic familiar
Preu: 10€

VENDA ENTRADES

 

Verde és un extraterrestre que habita al planeta Laranxus. Aquest ésser té una vida d’allò més monòtona i avorrida, i sense ningú amb qui jugar fins que té la gran idea de crear un amic amb qui passar temps junts. Malauradament, el seu planeta és colonitzat per uns malvats i horribles invasors. Verde, el nostre protagonista, s’embarcarà en un viatge fantàstic a la recerca d’ajuda. La seva odissea el portarà a conèixer diverses races i llocs de l’univers que acabaran per canviar la visió del món i descobrir el veritable valor de l’amistat.

“Laranxus 7” transmetre als nins i nines, missatges tan importants com el respecte a la natura i l’ecologia sense oblidar-ne d’altres com la tolerància, l’amistat i la solidaritat. En una època on els individualismes estan a l’ordre del dia, aquesta obra aposta per potenciar el contrari, animant als més petits a ajudar els altres, ja que si ens donam suport, tots podrem aconseguir els nostres objectius.

 

 

 

 

PROGRAMACIÓ ANTERIOR


MARIA ANTONIETA
ANALÍA PUENTES (Uruguai)
10, 11 i 12 Setembre 2021
Dv, Ds i Dg 20:30h
Espectacle per a joves i adults
Preu: 12€

VENDA ENTRADES

 

Una dona lliure. Una època turbulenta. Una vida tràgica. «Maria Antonieta» és un unipersonal teatral i poètic, una encarnació delirant i honesta de la víctima més cèlebre de la Revolució Francesa.
Un text original de l’actriu a partir de diverses fonts: la biografia escrita per Stefan Zweig, cartes originals de Maria Antonieta i la seva família, pasquins periodístics i proclames de l’època, serveix de detonant per a un treball d’encarnació poderós i lliure, en la línia experimental del Laboratori Teatre de Jessica Walker. Un tour de force actoral que travessa amb honestedat i risc les diverses facetes de el personatge: La reina, l’amant, l’estrangera, la malgastadora, la mare, l’actriu, la dona, la inadaptada, l’esposa, l’adolescent, la condemnada.

GEORGE SAND  «Mi vida es la vuestra»
ANALÍA PUENTES (Uruguai)
17, 18 i 19 Setembre 2021
Dv, Ds i Dg 20:30h
Espectacle per a joves i adults
Preu: 12€

VENDA ENTRADES

George Sand “Mi vida es la vuestra” és un espectacle creat i interpretat per Analía Puentes amb la direcció de Jessica Walker. L’actriu encarna l’escriptora francesa George Sand, figura clau de les lletres franceses del segle XIX i pionera en la defensa dels drets de la dona. Una posada en escena honesta, apassionada i profunda que compta amb la presència d’una pianista en viu, creant una atmosfera i un diàleg poètic amb la intèrpret. Així, música, literatura i teatre es fusionen en escena per reflectir a una vida travessada per la creació artística. El text escrit per Camilo Zaffora, amb col·laboració de Puentes, està inspirat en “Història de la meva vida” autobiografia de George Sand, en novel·les i cartes de l’escriptora, testimonis i documents històrics de l’època.

OHIÁLa imagen tiene un atributo ALT vacío; su nombre de archivo es Mostra-de-tardor-positiubo-scaled-e1635422714127-922x1024.jpg
LA SONRISA DEL LAGARTO (Astúries)
24 i 25 Setembre 2021
Dv i Ds 19 h
Espectacle per a públic familiar
Preu: 10€

VENDA ENTRADES

 

Ohia, una petita dent de lleó, a la recerca de les seves boniques espores, emprèn un viatge oníric ple d’aventures, emocions i canvis sorprenents que l’ajudaran a comprendre la bellesa del sedàs de la vida. Petits insectes, gegants capgrossos, ocells de colors, flors exòtiques i plantes xerraires l’acompanyaran en aquest viatge. Brollar, florir, marcir i… tornar a brollar.  Aquest espectacle per a públic infantil i familiar fusiona la tècnica d’ombres xineses amb el mecanisme de la caixa crankie. Ave Hernández i Marli Santana són les intèrprets d’aquesta obra, amb autoria i direcció de Santana. L’obra,  es va estrenar en el marc de FETEN 2020.

DEBAJO DEL TEJADOLa imagen tiene un atributo ALT vacío; su nombre de archivo es Mostra-de-tardor-positiubo-scaled-e1635422714127-922x1024.jpg
PATA TEATRO (Andalusia)
2 i 3 Octubre 2021
Ds i Dg 19 h
Espectacle per a públic familiar
Preu: 10€

VENDA ENTRADES

 

A davall la teulada hi ha un bloc. En el bloc hi ha diverses cases. Cada casa té una porta i darrere de cada porta hi ha una història. Les persones que habiten aquestes històries són els nostres protagonistes. Una dona gran que teixeix una bufanda, una veïna que repara estrelles des del terrat, un viatjant que, com un estel fugaç, ens deixa un retall del seu passat…

Ens colarem per l’escletxa de la finestra de les seves vides, observant la màgia de totes les petites coses que els passen i veient com cada un, sense saber-ho, té prou energia com per il·luminar la nit de la seva ciutat. Tots tenen la seva pròpia història, sense ser conscients que els uneix un fil comú: la mateixa teulada.

Una obra en la qual els dos actors ens mostren, a través de diferents llenguatges escènics, com succeeix la vida entre veïnats. Una apassionant comèdia que neix per recordar-nos que la quotidianitat, el que ens passa dia a dia, pot ser realment extraordinari.

RECUERDA
LA TARTANA (Madrid)
8 i 9 Octubre 2021
Dv i Ds 20:30h
Espectacle per a joves i adults
Preu: 12€

VENDA ENTRADES

 

Un espectacle de titelles i actor que ens parla de la vida, de la memòria i de la passió per l’ofici de titellaire. La infància, les gires, els inicis de la companyia, el mestre, els titelles somiats que van cobrar vida, l’actualitat, l’amor, la pèrdua, el pas del temps i la necessitat de la creació són alguns dels capítols que mostra l’espectacle.
Juan Muñoz, acompanyat pel tècnic a l’escenari i envoltat de maletes, compartirà amb el públic els seus moments més preuats en aquest espectacle íntim i proper situat a l’esmunyedís territori de la memòria: aquest no lloc on la realitat i la ficció es barregen, on el present i els records s’entrellacen per construir una història commovedora i sincera.

 

CONYLa imagen tiene un atributo ALT vacío; su nombre de archivo es Mostra-de-tardor-positiubo-scaled-e1635422714127-922x1024.jpg
MÒNICA FIOL I MARIA ROSSELLÓ
15, 16 i 17 Octubre 2021
Dv, Ds 20:30h I Dg 19h
Espectacle per a joves i adults
Preu: 12€

VENDA ENTRADES

 

CONY és la història d’una dona que retorna a la veu del seu instint per a transformar el que ha construït fins ara a la seva vida. Un viatge físic i emocional que parteix de les arrels i acaba en ella mateixa en un gest d’autoafirmació. El seu cony és qui dialoga amb ella i esdevé veu de consciència, motor de trencament i catapultador a la nova dona que és.

 

EL RASTRE D’AQUELLA NIT 
TEATRO DE LO INESTABLE
23 i 24 Octubre 2021
Ds 20:30h i Dg 19h
Espectacle per a joves i adults
Preu: 12€

VENDA ENTRADES

 

Les empremtes d’allò que hem sigut, d’allò que som i del que serem es poden veure des de l’estació espacial internacional i es mantenen a la vista diverses hores, i fins i tot en dies assolellats duren més d’una volta a la Terra. El Rastre d’Aquella Nit dota de paraules als objectes, als paisatges, als mars, als espais i al temps que habitem, permetent-nos escoltar les seves històries, si és que les tenen, i endinsar-nos en els seus pensaments. Indagant per tots aquests racons es poden trobar pistes sobre a on anem, d’on venim, de com parirem, del nostre desig de perdurar, del nostre desig de ser déus, ser més-forts-més-poderosos-més-humans que qualsevol, de ser més durs que les muntanyes, de fer-nos malbé i perdre definitivament el rastre. Aquest moment pot ser la fi del món o el mig del món o l’inici del món. Dues parelles, una del nord i una del sud fan la vista enrere, endavant, sobre sí mateixos. Observen el món al seu al voltant, tot el que han caminat i el que caminaran. En algun moment van ser déus i en un altre van estar per davall de les pedres. En un altre només van ser testimonis del temps, aquest temps que passa sobre el lloc en el qual ara reposen.

EL REI MIDES
EL BALL DE SAN VITO (València)
29 i 30 Octubre 2021
Dv i Ds 19h
Espectacle per a públic familiar
Preu: 10€

VENDA ENTRADES

 

En un abocador ple de fems i deixalles, dos amics entren en el territori dels mites clàssics i les transformacions. Objectes inútils cobren una vida inesperada per contar-nos històries de déus, reis, nimfes i herois. Un relat sorprenent i divertit on el públic gaudirà amb les metamorfosis del Rei Mides, Faetont, Eco o Narcís. Un espectacle de titelles que introdueix als menuts espectadors en el gran llibre de la mitologia clàssica Les Metamorfosis, del poeta Publi Ovidi Nasó. Adaptació didàctica i lúdica que parla de la transformació com a motor del l’univers, comparant l’explicació mitològica del món amb la científica. Perquè res no comença ni acaba, tot es transforma.

TARONGESLa imagen tiene un atributo ALT vacío; su nombre de archivo es Mostra-de-tardor-positiubo-scaled-e1635422714127-922x1024.jpg
L’ESPILL TEATRE
5, 6 i 7 Novembre 2021
Dv i Ds 20:30h i Dg 19h
Espectacle per a públic jove i adult
Preu: 12€

VENDA ENTRADES

 

Irina i Bel es reuneixen per compartir entre elles la correspondència que van tenir fa mesos amb les seves respectives exparelles. De vegades per email, altres per WhatsApp, qüestionaran la possibilitat de seguir formulant desitjos dins d’un model amorós salvatge, sense acabar emmalaltint. I el que en principi semblava un acte inofensiu -dues dones queden per llegir i reproduir missatges i àudios- acaba per transformar-les a totes dues.

EL DIARIO SECRETO DE LOS HERMANOS GRIMM
RICCARDO RIGAMONTI (Itàlia)
12, 13 i 14 Novembre 2021
Dv i Ds 19h i Dg 17h
Espectacle per públic familiar
Preu: 10€

VENDA ENTRADES

 

Noah és un nin curiós. Una tarda plujosa de tardor és a casa amb febre i troba un llibre que parla! És el Diari Secret dels Germans Grimm, el llibre màgic que ha donat vida a tot el món dels contes. Però un terrible perill amenaça el món dels contes i els germans Grimm necessitaran tot el valor, la imaginació i la generositat de Noah per salvar al seu món de fantasia de la desaparició.

KOHLHAAS
RICCARDO RIGAMONTI (Itàlia)
12, 13 i 14 Novembre 2021
Dv i Ds 20:30h i Dg 19h
Espectacle per a públic jove i adult
Preu: 12€

VENDA ENTRADES

 

Michael Kohlhaas és un criador de cavalls, recte i observant de la llei, respectat en tota Saxònia. Un noble sense escrúpols pren al criador els seus dos millors cavalls. Kohlhaas intenta recuperar-los per mitjans legals, però quan les lleis reconegudes pels homes li fallen, cerca una altra manera d’aconseguir la justícia.
En aquesta història basada en un fet real, Kleist se submergeix en el teixit de l’existència humana, construint una inquietant paràbola sobre la impossibilitat d’assolir el desig de justícia.
Baliani i Rostagno adapten el relat per al teatre, però conservant la veu del narrador. El resultat és un intens drama per a un sol actor, en què el públic participa amb la seva imaginació per crear en l’escenari buit paisatges, personatges, emocions.

UMBRÍO
TEATRO AZARTE (Madrid)
19, 20 i 21 Novembre 2021
Dv i Ds 20:30h i Dg 19h
Espectacle per a públic jove i adult
Preu: 12€

VENDA ENTRADES

 

En arribar a casa, Roger i Julia descobreixen que algú ha entrat al seu pis. No se n’han endut absolutament res, però, no obstant, s’han estirat al seu llit de matrimoni,  han canviat de lloc les juguetes de la seva filla de sis anys i han deixat la televisió en marxa amb un DVD d’una ecografia de la nina. La parella viu la situació amb inquietud i preocupació, i es pregunten qui i per què ha d’haver-ho fet. Després de l’incident, Roger i Julia aniran descobrint aspectes que desconeixien de la seva parella.
Umbrío va ser finalista al XL Premi Born de teatre 2015.

LÁZARO
LEAMOK (Valencia)
4 i 5 Desembre 2021
Ds 20:30h i Dg 19h
Espectacle per a públic jove i adult
Preu: 12€

VENDA ENTRADES

 

Deixar de tenir amo per passar a ser el puto amo.
Lázaro comparteix la seva història i la seva litrona. Explica com va canviant d’amo, però els amos del segle XXI no són els mateixos que els del segle XVI. L’espavilat porta el seu amic Marco, músic, per com a mínim explicar-nos les seves penes amb una mica de flow. Una adaptació lliure del clàssic espanyol ‘El Lazarillo de Tormes’, la mateixa història universal que tots coneixem, o quasi. Obra candidata a Millor espectacle revelació als Premis MAX 2021; Premi SGAE a la IX Edición de Festival Russafa Escénica.

EL FOLLET BLAVETLa imagen tiene un atributo ALT vacío; su nombre de archivo es Mostra-de-tardor-positiubo-scaled-e1635422714127-922x1024.jpg
ESTUDI ZERO TEATRE
1 Nov i 8 Des 2021
Dll 19h i Dc 17h i 18:30h
Espectacle per a públic familiar (+0 anys)
Preu: 7€

VENDA ENTRADES

 

L’espectacle forma part de la trilogia creada per Estudi Zero Teatre sobre els colors bàsics, que va adreçada al públic de la primera infància. A partir del color blau, el personatge viatger va explicant contes i experiències d’arreu del món, treballant valors com la integració, el respecte per la natura, la importància de compartir, el valor de la diversitat, la participació, la imaginació,…  L’actriu, amb un teatret de tres portes (Kamishibai) i altres tècniques com l’origami, el pop-up, les titelles, el teatre d’objectes, la música i les cançons, explica i interpreta els contes per als nins aconseguint un efecte màgic que desperta la imaginació i fantasia dels més petits, viatjant a traves de l’espai i del temps, i narrant les seves vivències i les dels seus avant passats.

OTEL·LO
JOSEP PERE PEYRÓ
3, 4 i 5 Desembre 2021
Dv, Ds 19h i Dg 20:30h
Espectacle per a públic jove i adult
Preu: 12€

VENDA ENTRADES

 

Després de Set maneres de ser Hamlet, arriba la segona part de la trilogia Shakespeare. Comèdia de falsos personatges improvisada a partir de la tragèdia Otel·lo el moro de Venècia. De quina manera arriben les històries d’enveges, gelosies i traïcions a les perifèries habitades per personatges tragicòmics que tergiversen les notícies que els arriben per tal d’encabir-les en la seva quotidianitat. Amb JOSEP PERE PEYRÓ: Actor, director i dramaturg.

NITS DE MÀGIA
MIGUEL GAVILÁN 
Del 25 al 30 de Desembre 2021
Cada dia 20:30h
Espectacle per a tots els públics
Preu: 12€

VENDA ENTRADES

 

Segona edició d’aquest espectacle de màgia de Miguel Gavilán, un il·lusionista amb gran recorregut professional que ha estat guardonat amb premis nacionals i internacionals. La seva combinació d’efectes visuals i elecció musical, fan que sigui un muntatge diferent i actual. El ritme, la força i una acurada posada en escena fan d’ell un artista capaç de tocar diferents disciplines aconseguint una experiència única i irrepetible. Noves il·lusions, trucs i la seva elegància garantiran unes NITS DE MÀGIA inoblidables aquestes festes al Teatre Sans.