Temporada 2021 – 2022

MARIA ANTONIETA
ANALÍA PUENTES (Uruguai)
10, 11 i 12 Setembre 2021
Dv, Ds i Dg 20:30h
Espectacle per a joves i adults
Preu: 12€

VENDA ENTRADES

 

Una dona lliure. Una època turbulenta. Una vida tràgica. «Maria Antonieta» és un unipersonal teatral i poètic, una encarnació delirant i honesta de la víctima més cèlebre de la Revolució Francesa.
Un text original de l’actriu a partir de diverses fonts: la biografia escrita per Stefan Zweig, cartes originals de Maria Antonieta i la seva família, pasquins periodístics i proclames de l’època, serveix de detonant per a un treball d’encarnació poderós i lliure, en la línia experimental del Laboratori Teatre de Jessica Walker. Un tour de force actoral que travessa amb honestedat i risc les diverses facetes de el personatge: La reina, l’amant, l’estrangera, la malgastadora, la mare, l’actriu, la dona, la inadaptada, l’esposa, l’adolescent, la condemnada.

GEORGE SAND  «Mi vida es la vuestra»
ANALÍA PUENTES (Uruguai)
17, 18 i 19 Setembre 2021
Dv, Ds i Dg 20:30h
Espectacle per a joves i adults
Preu: 12€

VENDA ENTRADES

George Sand “Mi vida es la vuestra” és un espectacle creat i interpretat per Analía Puentes amb la direcció de Jessica Walker. L’actriu encarna l’escriptora francesa George Sand, figura clau de les lletres franceses del segle XIX i pionera en la defensa dels drets de la dona. Una posada en escena honesta, apassionada i profunda que compta amb la presència d’una pianista en viu, creant una atmosfera i un diàleg poètic amb la intèrpret. Així, música, literatura i teatre es fusionen en escena per reflectir a una vida travessada per la creació artística. El text escrit per Camilo Zaffora, amb col·laboració de Puentes, està inspirat en “Història de la meva vida” autobiografia de George Sand, en novel·les i cartes de l’escriptora, testimonis i documents històrics de l’època.

OHIÁLa imagen tiene un atributo ALT vacío; su nombre de archivo es Mostra-de-tardor-positiubo-scaled-e1635422714127-922x1024.jpg
LA SONRISA DEL LAGARTO (Astúries)
24 i 25 Setembre 2021
Dv i Ds 19 h
Espectacle per a públic familiar
Preu: 10€

VENDA ENTRADES

 

Ohia, una petita dent de lleó, a la recerca de les seves boniques espores, emprèn un viatge oníric ple d’aventures, emocions i canvis sorprenents que l’ajudaran a comprendre la bellesa del sedàs de la vida. Petits insectes, gegants capgrossos, ocells de colors, flors exòtiques i plantes xerraires l’acompanyaran en aquest viatge. Brollar, florir, marcir i… tornar a brollar.  Aquest espectacle per a públic infantil i familiar fusiona la tècnica d’ombres xineses amb el mecanisme de la caixa crankie. Ave Hernández i Marli Santana són les intèrprets d’aquesta obra, amb autoria i direcció de Santana. L’obra,  es va estrenar en el marc de FETEN 2020.

DEBAJO DEL TEJADOLa imagen tiene un atributo ALT vacío; su nombre de archivo es Mostra-de-tardor-positiubo-scaled-e1635422714127-922x1024.jpg
PATA TEATRO (Andalusia)
2 i 3 Octubre 2021
Ds i Dg 19 h
Espectacle per a públic familiar
Preu: 10€

VENDA ENTRADES

 

A davall la teulada hi ha un bloc. En el bloc hi ha diverses cases. Cada casa té una porta i darrere de cada porta hi ha una història. Les persones que habiten aquestes històries són els nostres protagonistes. Una dona gran que teixeix una bufanda, una veïna que repara estrelles des del terrat, un viatjant que, com un estel fugaç, ens deixa un retall del seu passat…

Ens colarem per l’escletxa de la finestra de les seves vides, observant la màgia de totes les petites coses que els passen i veient com cada un, sense saber-ho, té prou energia com per il·luminar la nit de la seva ciutat. Tots tenen la seva pròpia història, sense ser conscients que els uneix un fil comú: la mateixa teulada.

Una obra en la qual els dos actors ens mostren, a través de diferents llenguatges escènics, com succeeix la vida entre veïnats. Una apassionant comèdia que neix per recordar-nos que la quotidianitat, el que ens passa dia a dia, pot ser realment extraordinari.

RECUERDA
LA TARTANA (Madrid)
8 i 9 Octubre 2021
Dv i Ds 20:30h
Espectacle per a joves i adults
Preu: 12€

VENDA ENTRADES

 

Un espectacle de titelles i actor que ens parla de la vida, de la memòria i de la passió per l’ofici de titellaire. La infància, les gires, els inicis de la companyia, el mestre, els titelles somiats que van cobrar vida, l’actualitat, l’amor, la pèrdua, el pas del temps i la necessitat de la creació són alguns dels capítols que mostra l’espectacle.
Juan Muñoz, acompanyat pel tècnic a l’escenari i envoltat de maletes, compartirà amb el públic els seus moments més preuats en aquest espectacle íntim i proper situat a l’esmunyedís territori de la memòria: aquest no lloc on la realitat i la ficció es barregen, on el present i els records s’entrellacen per construir una història commovedora i sincera.

CONYLa imagen tiene un atributo ALT vacío; su nombre de archivo es Mostra-de-tardor-positiubo-scaled-e1635422714127-922x1024.jpg
MÒNICA FIOL I MARIA ROSSELLÓ
15, 16 i 17 Octubre 2021
Dv, Ds 20:30h I Dg 19h
Espectacle per a joves i adults
Preu: 12€

VENDA ENTRADES

 

CONY és la història d’una dona que retorna a la veu del seu instint per a transformar el que ha construït fins ara a la seva vida. Un viatge físic i emocional que parteix de les arrels i acaba en ella mateixa en un gest d’autoafirmació. El seu cony és qui dialoga amb ella i esdevé veu de consciència, motor de trencament i catapultador a la nova dona que és.

EL RASTRE D’AQUELLA NIT
TEATRO DE LO INESTABLE
23 i 24 Octubre 2021
Ds 20:30h i Dg 19h
Espectacle per a joves i adults
Preu: 12€

VENDA ENTRADES

 

Les empremtes d’allò que hem sigut, d’allò que som i del que serem es poden veure des de l’estació espacial internacional i es mantenen a la vista diverses hores, i fins i tot en dies assolellats duren més d’una volta a la Terra. El Rastre d’Aquella Nit dota de paraules als objectes, als paisatges, als mars, als espais i al temps que habitem, permetent-nos escoltar les seves històries, si és que les tenen, i endinsar-nos en els seus pensaments. Indagant per tots aquests racons es poden trobar pistes sobre a on anem, d’on venim, de com parirem, del nostre desig de perdurar, del nostre desig de ser déus, ser més-forts-més-poderosos-més-humans que qualsevol, de ser més durs que les muntanyes, de fer-nos malbé i perdre definitivament el rastre. Aquest moment pot ser la fi del món o el mig del món o l’inici del món. Dues parelles, una del nord i una del sud fan la vista enrere, endavant, sobre sí mateixos. Observen el món al seu al voltant, tot el que han caminat i el que caminaran. En algun moment van ser déus i en un altre van estar per davall de les pedres. En un altre només van ser testimonis del temps, aquest temps que passa sobre el lloc en el qual ara reposen.

EL REI MIDES
EL BALL DE SAN VITO (València)
29 i 30 Octubre 2021
Dv i Ds 19h
Espectacle per a públic familiar
Preu: 10€

VENDA ENTRADES

 

En un abocador ple de fems i deixalles, dos amics entren en el territori dels mites clàssics i les transformacions. Objectes inútils cobren una vida inesperada per contar-nos històries de déus, reis, nimfes i herois. Un relat sorprenent i divertit on el públic gaudirà amb les metamorfosis del Rei Mides, Faetont, Eco o Narcís. Un espectacle de titelles que introdueix als menuts espectadors en el gran llibre de la mitologia clàssica Les Metamorfosis, del poeta Publi Ovidi Nasó. Adaptació didàctica i lúdica que parla de la transformació com a motor del l’univers, comparant l’explicació mitològica del món amb la científica. Perquè res no comença ni acaba, tot es transforma.

TARONGESLa imagen tiene un atributo ALT vacío; su nombre de archivo es Mostra-de-tardor-positiubo-scaled-e1635422714127-922x1024.jpg
L’ESPILL TEATRE
5, 6 i 7 Novembre 2021
Dv i Ds 20:30h i Dg 19h
Espectacle per a públic jove i adult
Preu: 12€

VENDA ENTRADES

 

Irina i Bel es reuneixen per compartir entre elles la correspondència que van tenir fa mesos amb les seves respectives exparelles. De vegades per email, altres per WhatsApp, qüestionaran la possibilitat de seguir formulant desitjos dins d’un model amorós salvatge, sense acabar emmalaltint. I el que en principi semblava un acte inofensiu -dues dones queden per llegir i reproduir missatges i àudios- acaba per transformar-les a totes dues.

EL DIARIO SECRETO DE LOS HERMANOS GRIMM
RICCARDO RIGAMONTI (Itàlia)
12, 13 i 14 Novembre 2021
Dv i Ds 19h i Dg 17h
Espectacle per públic familiar
Preu: 10€

VENDA ENTRADES

 

Noah és un nin curiós. Una tarda plujosa de tardor és a casa amb febre i troba un llibre que parla! És el Diari Secret dels Germans Grimm, el llibre màgic que ha donat vida a tot el món dels contes. Però un terrible perill amenaça el món dels contes i els germans Grimm necessitaran tot el valor, la imaginació i la generositat de Noah per salvar al seu món de fantasia de la desaparició.

KOHLHAAS
RICCARDO RIGAMONTI (Itàlia)
12, 13 i 14 Novembre 2021
Dv i Ds 20:30h i Dg 19h
Espectacle per a públic jove i adult
Preu: 12€

VENDA ENTRADES

 

Michael Kohlhaas és un criador de cavalls, recte i observant de la llei, respectat en tota Saxònia. Un noble sense escrúpols pren al criador els seus dos millors cavalls. Kohlhaas intenta recuperar-los per mitjans legals, però quan les lleis reconegudes pels homes li fallen, cerca una altra manera d’aconseguir la justícia.
En aquesta història basada en un fet real, Kleist se submergeix en el teixit de l’existència humana, construint una inquietant paràbola sobre la impossibilitat d’assolir el desig de justícia.
Baliani i Rostagno adapten el relat per al teatre, però conservant la veu del narrador. El resultat és un intens drama per a un sol actor, en què el públic participa amb la seva imaginació per crear en l’escenari buit paisatges, personatges, emocions.

UMBRÍO
TEATRO AZARTE (Madrid)
19, 20 i 21 Novembre 2021
Dv i Ds 20:30h i Dg 19h
Espectacle per a públic jove i adult
Preu: 12€

VENDA ENTRADES

 

En arribar a casa, Roger i Julia descobreixen que algú ha entrat al seu pis. No se n’han endut absolutament res, però, no obstant, s’han estirat al seu llit de matrimoni,  han canviat de lloc les juguetes de la seva filla de sis anys i han deixat la televisió en marxa amb un DVD d’una ecografia de la nina. La parella viu la situació amb inquietud i preocupació, i es pregunten qui i per què ha d’haver-ho fet. Després de l’incident, Roger i Julia aniran descobrint aspectes que desconeixien de la seva parella.
Umbrío va ser finalista al XL Premi Born de teatre 2015.

LÁZARO
LEAMOK (Valencia)
4 i 5 Desembre 2021
Ds 20:30h i Dg 19h
Espectacle per a públic jove i adult
Preu: 12€

VENDA ENTRADES

 

Deixar de tenir amo per passar a ser el puto amo.
Lázaro comparteix la seva història i la seva litrona. Explica com va canviant d’amo, però els amos del segle XXI no són els mateixos que els del segle XVI. L’espavilat porta el seu amic Marco, músic, per com a mínim explicar-nos les seves penes amb una mica de flow. Una adaptació lliure del clàssic espanyol ‘El Lazarillo de Tormes’, la mateixa història universal que tots coneixem, o quasi. Obra candidata a Millor espectacle revelació als Premis MAX 2021; Premi SGAE a la IX Edición de Festival Russafa Escénica.

EL FOLLET BLAVETLa imagen tiene un atributo ALT vacío; su nombre de archivo es Mostra-de-tardor-positiubo-scaled-e1635422714127-922x1024.jpg
ESTUDI ZERO TEATRE
1 Nov i 8 Des 2021
Dll 19h i Dc 17h i 18:30h
Espectacle per a públic familiar (+0 anys)
Preu: 7€

VENDA ENTRADES

 

L’espectacle forma part de la trilogia creada per Estudi Zero Teatre sobre els colors bàsics, que va adreçada al públic de la primera infància. A partir del color blau, el personatge viatger va explicant contes i experiències d’arreu del món, treballant valors com la integració, el respecte per la natura, la importància de compartir, el valor de la diversitat, la participació, la imaginació,…  L’actriu, amb un teatret de tres portes (Kamishibai) i altres tècniques com l’origami, el pop-up, les titelles, el teatre d’objectes, la música i les cançons, explica i interpreta els contes per als nins aconseguint un efecte màgic que desperta la imaginació i fantasia dels més petits, viatjant a traves de l’espai i del temps, i narrant les seves vivències i les dels seus avant passats.

OTEL·LO
JOSEP PERE PEYRÓ
3, 4 i 5 Desembre 2021
Dv, Ds 19h i Dg 20:30h
Espectacle per a públic jove i adult
Preu: 12€

VENDA ENTRADES

 

Després de Set maneres de ser Hamlet, arriba la segona part de la trilogia Shakespeare. Comèdia de falsos personatges improvisada a partir de la tragèdia Otel·lo el moro de Venècia. De quina manera arriben les històries d’enveges, gelosies i traïcions a les perifèries habitades per personatges tragicòmics que tergiversen les notícies que els arriben per tal d’encabir-les en la seva quotidianitat. Amb JOSEP PERE PEYRÓ: Actor, director i dramaturg.

NITS DE MÀGIA
MIGUEL GAVILÁN 
Del 25 al 30 de Desembre 2021
Cada dia 20:30h
Espectacle per a tots els públics
Preu: 12€

VENDA ENTRADES

 

Segona edició d’aquest espectacle de màgia de Miguel Gavilán, un il·lusionista amb gran recorregut professional que ha estat guardonat amb premis nacionals i internacionals. La seva combinació d’efectes visuals i elecció musical, fan que sigui un muntatge diferent i actual. El ritme, la força i una acurada posada en escena fan d’ell un artista capaç de tocar diferents disciplines aconseguint una experiència única i irrepetible. Noves il·lusions, trucs i la seva elegància garantiran unes NITS DE MÀGIA inoblidables aquestes festes al Teatre Sans.

LARANXUS 7
ARTIKA (Vigo)
4, 5 i 6 Febrer 2022
Dv, Ds 19h i Dg 18h
Espectacle per a públic familiar
Preu: 10€

VENDA ENTRADES

 

Verde és un extraterrestre que habita al planeta Laranxus. Aquest ésser té una vida d’allò més monòtona i avorrida, i sense ningú amb qui jugar fins que té la gran idea de crear un amic amb qui passar temps junts. Malauradament, el seu planeta és colonitzat per uns malvats i horribles invasors. Verde, el nostre protagonista, s’embarcarà en un viatge fantàstic a la recerca d’ajuda. La seva odissea el portarà a conèixer diverses races i llocs de l’univers que acabaran per canviar la visió del món i descobrir el veritable valor de l’amistat.

“Laranxus 7” transmetre als nins i nines, missatges tan importants com el respecte a la natura i l’ecologia sense oblidar-ne d’altres com la tolerància, l’amistat i la solidaritat. En una època on els individualismes estan a l’ordre del dia, aquesta obra aposta per potenciar el contrari, animant als més petits a ajudar els altres, ja que si ens donam suport, tots podrem aconseguir els nostres objectius.

 

 

 

 

LES MÚSIQUES DEL CAMÍ
LÍTORE QUARTET
17 març 2022
Dj 20:30h
Concert
Venda anticipada:10€
Venda a taquilla: 12€

VENDA ENTRADES

 

Proposta musical que convida als espectadors a fer un viatge al voltant del món mitjançant obres musicals pròpies del folklore de diversos països. Amb una combinació de música del segle XX i de música de compositors actuals, en la seva majoria obres composades originalment per a quartet de saxòfons i narracions que serveixen com a fil conductor entre les diferents peces i altres recursos extramusicals, que junts donen lloc a una performance completament original.

VINTAIX
TOMEU QUETGLES
24 març 2022
Dj 20:30h
Concert
Venda anticipada:10€
Venda a taquilla: 12€

VENDA ENTRADES

 

VINTAIX és un disc eminentment eclèctic. Els tempos, els ritmes, les tonalitats, les temàtiques, els instruments, els timbres… És una mà de nou dits. Un estel de nou puntes. Un arbre de nou branques on cada branca es diferencia de les altres, però totes beuen de la mateixa arrel; i el tronc que les suporta totes, és l’atmosfera plena de matisos i reminiscències acústiques que ens recorden arranjaments i sonoritats antigues, fabricades avui mateix. Gestat i arrelat al Pla de Mallorca, es sent part de la cultura catalana, però beu d’influències riques i diverses i mira ben lluny, volent abraçar amb la mirada, el món sencer i tota l’existència VINTAIX, pretén entrar per les orelles, és clar. Però també desitja introduir-se en el sentiment fins arribar al cor i si pot ser, encendre’l.

CELESTE
LUZ MICRO Y PUNTO (Astúries)
25, 26 i 27 març 2022
Dv, Ds 18h i Dv 17h
Espectacle per a públic familiar
Preu: 10€

VENDA ENTRADES

 

Història visual i sonora emmarcada dins el teatre d’ombres. Fan servir tecnologia analògica i diferents formats que van des del teatre d’ombres més clàssic al més experimental, creant imatges amb directe de manera poètica i artesana. La companyia ha participat en molts de festivals i fires nacionals i internacionals, guanyant premis com el FETEN 2017 a la millor proposta plàstica.

QUATRE
AERO.SOL
31 març 2022
Dj 20:30h
Concert
Venda anticipada: 10€
Venda a taquilla: 12€

VENDA ENTRADES

 

Aero.sol és un grup format l’any 2001 que crea les seves pròpies cançons. Miquel Rigo (veu, guitarra i compositor) Rafel Adrover (guitarra i compositor), Joan Mayans (teclats) Kiko Cuesta (baix) ha anat vivint moments de intermitència, però al mateix temps de maduresa musical i també personal. No és fins l’any 2012 que poden enregistrar el primer disc: Somia i Vola (Blau Disc Medi) i l’any 2014: Atmosfera 2.0 (Blau Disc Medi). Després de girar dues temporades per tot Mallorca, prenen la decisió de separar-se. Al 2019 es tornen reunir amb dos nous components Jordi Serreta (Bateria) i Salvador Oliver (Guitarra) i graven l’EP de 4 temes “quatre” amb un so fresc i potent.

ÒPERA MEDITERRÀNIA
VOICELLO
7 d’abril 2022
Dj 20:30h
Concert
Venda anticipada:10€
Venda a taquilla: 12€

VENDA ENTRADES

 

La nova proposta musical de la soprano Carme Garí i el violoncel·lista Gabriel Fiol que reuneix la seva passió per la música, sobretot la clàssica, amb la seva inquietud per fer-la arribar a tots els públics d’una forma inesperada i innovadora. Això els ha motivat a crear el seu propi estil musical, que ja deixaven veure al concert Crossover Òpera Pop i que amb aquesta nova proposta vol emocionar al públic amb les seves pròpies inquietuds i la seva història d’amor. Carme Garí brilla amb la seva expressivitat vocal, amb increïbles canvis de registre i vestuaris, mentre que Gabriel Fiol impressiona als espectadors amb els seus innovadors arranjaments per al seu violoncel acompanyat del pedal de loops i un violoncel elèctric de color negre. Miquel Marquès per la seva banda afegeix la modernitat de la música moderna amb els ritmes de la bateria.

ASTRAL SHOW
CIA. SOY ASTRAL (Argentina)
29 i 30 d’abril 2022
Dv i Ds 20:30h
Preu: 10€
Espectacle per a públic +10 anys

VENDA ENTRADES

 

 

Amb humor delirant ASTRAL, canalitzadora i medium, ens revela els missatges per a la nova humanitat: deixar anar el karma, l’aferrament en les relacions, com deixar de ser una ovella blanca del sistema, entre d’altres. Entre el codi del Clown i la comèdia amb pinzellades de màgia i cant, un espectacle per riure i reflexionar sobre l’espiritualitat i el creixement personal. Interpretat i creat per Dhairya Longy.

BODAS DE SANGRE, CIENTOS DE PÁJAROS TE IMPIDEN ANDAR
TEATRO ÁBREGO (Cantàbria)
6 i 7 de maig 2022
Dv i Ds 20:30 h
Preu: 12€
Espectacle per a públic jove i adult

VENDA ENTRADES

 

Muntatge que arranca del mateix enfrontament visceral entre l’enquistament de caducs valors rígidament convertits en lleis i la inútil i sagnant lluita d’algú que pertanyent a aquesta societat, lluita per conservar una petita parcel·la de llibertat individual. Tres històries tràgiques s’entrellacen: la de Francisca Cañadas i Paco Montes, protagonistes de la notícia en la qual s’inspira Lorca per escriure l’obra, la de Leonardo i la novia, els personatges creats per ell, i la del mateix Lorca, tots, actors principals d’un drama que finalitza amb una mort obscena i absurda, és un viatge d’iniciació al teatre ofert de manera natural.

DISONANCIAS
ZIG ZAG DANZA (Astúries)
8 de maig 2022
Dg 18 h
ESPECTACLE + COL·LOQUI
Preu: 10€
Espectacle de dansa per a públic jove i adult

VENDA ENTRADES

 

Un home, una dona, una taula, dues cadires i un record…

Quan la història ja està escrita podem mirar cap enrere mitjançant la memòria dels objectes que ens parlen del que vàrem ser i del que som; dels nostres anhels i de les nostres vivències; de la nostra soledat i la nostra companyia. Dues formes de recórrer un mateix camí, a vegades a prop i d’altres en la més completa de les soledats, que ressonen amb la distorsió de memòria llunyana. Sons i ressons (ecos) dels cossos que parlen. Dues gotes a l’oceà del temps.

En acabar hi haurà un col·loqui sobre el procés de creació.

Durada: 35 min + Col·loqui

LA ISLA DE LA BASURA
ENIGMA ART CORP 
13, 14 i 15 de maig 2022
Dv,  Ds i Dg 18 h
Preu: 10€
Espectacle per a públic familiar

VENDA ENTRADES

 

Una divertida comèdia sobre el tema de la conscienciació ecològica Aquest espectacle vol incidir sobre la necessitat d’escoltar als nins i joves en relació al futur de la humanitat. És una reivindicació dels drets dels nins i de la seva capacitat per a construir cultura i per defensar una societat mes sostenible. A partir de titelles grans i elements escenogràfics construïts a partir del reciclatge combinats amb tècniques d’ il·luminació ens presenten un treball per a públic familiar.

ON ÉS QUAN JA NO HI ÉS?
COMA14
20 de maig 2022
Dv 18:15h
Preu: 5€
Espectacle per a públic familiar +5 anys

VENDA ENTRADES

 

Na Nina puja al traster. Què hi fa? Hi trobarà juguetes de quan era petita; la seva robeta d’anar a l’escola, el davantal de la padrina. Hi trobarà cançons, olors, jocs, aventures, records… Un dia li varen dir: “Sa padrina se n’ha anat de viatge, nina… Molt lluny”. Avui reviurà aquell viatge… Un viatge a la seva infància… Un viatge a la recerca d’un tresor…

EL FOLLET BLAVET
ESTUDI ZERO TEATRE
21 de maig 2022
Ds 19:15h
Preu: 5€
Espectacle per a públic familiar +2 anys

VENDA ENTRADES

 

L’espectacle forma part de la trilogia creada per ESTUDI ZERO TEATRE sobre els colors bàsics, adreçada al públic de la primera infància. Aprofitant la vessant educativa dels colors, el nostre personatge BLAU es presenta davant l’espectador explicant contes i vivències d’arreu del món que ajudaran no només a assolir clarament conceptes sobre els colors sinó a treballar valors com la integració, el respecte per la natura, el valor de compartir, el respecte i el valor de la diversitat, la participació, la imaginació, la creativitat i el foment de la lectura i l’escriptura.

COMETAGIROAVIÓ
CENTIMENTS TEATRE
22 de maig 2022
DG 12:15h
Preu: 5€
Espectacle per a públic familiar +5 anys

VENDA ENTRADES

 

La nostra és la història d’en Pere de Son Gall, un jove pagès de Mallorca que als anys vint decideix construir una màquina voladora, batejada amb el nom de Cometagiroavió. I som aquí per a defensar el dret a volar. Tenim dret a prendre el vol, a imaginar allò que volem i intentar aconseguir-ho, com ho va fer en Pere! Tenim dret, fins i tot a equivocar-nos! Visca la gent que intenta enlairar-se! 

SOBRE EL NOVÈ MÉS
PIKI THEATRE (Eslovàquia) 
22 de maig 2022
DG 17 h
Preu: 5€
Espectacle per a públic familiar +3 anys

VENDA ENTRADES

 

Saps com vares néixer? Aquí deim que les cigonyes duen els fills als seus pares. L’espectacle vol deixar això clar; tots els nadons, anglesos i francesos, pobres i rics, blancs i negres, neixen en aquest món de la mateixa manera. Primer, però, han de passar nou mesos feliços, emocionants i, de vegades, una mica durs a les panxes de les seves mares. El nostre heroi, bebè Miška, passa per tots.

ANORGÀSMICA NARANJO
CIA. LA PERMANENT
4 i 5 de Juny 2022
Ds i Dg 20:30h
Espectacle per a joves i adults
Preu: 12€

VENDA ENTRADES

 

Paula no pot arribar a l’orgasme. Ho ha provat tot i ha seguit tots els consells de la seva amiga Rut. Però tot i així, cada vegada que ho intenta, no aconsegueix relaxar-se i gaudir. El motiu? Tan senzill com absurd. No sap com evitar que les cançons de Mónica Naranjo ressonin dins el seu cap en el moment del clímax. A través d’aquesta peça de microteatre musical, pretenem abordar en clau d’humor un tema tabú que afecta a més del 30% de la població mundial amb vulva: l’anorgàsmia.

UBÚ REI
ESCOLA D’ARTS ESCÈNIQUES
Del 10 al 19 de Juny 2022
Dv, Ds i Dg 20:30h
Espectacle per a joves i adults
Preu: 8€

VENDA ENTRADES

 

Enguany com a muntatge de final de curs, l’escola d’arts escèniques presenta l’obra UBÚ REI, d’Alfred Jarry. Un muntatge emblemàtic i precursor del Teatre de l’absurd. Un joc crític amb el poder, l’abús i la guerra. O una simple caricatura d’un professor malcarat. Tothom en pot fer la seva lectura. Un joc cínic i grotesc. Un plantejament en línia de les atraccions de fira, personatges de gran guinyol, com a titelles o putxinel·lis, amb una vessant escatològica i salvatge, una crueltat exagerada i grotesca i amb una actitud ridícula i burlesca, amb un exercici col·lectiu de superposició de personatges, desfilades i bregues, batalles i persecucions, festes i cançons, animalades i desbarats… En una proposta intensa i dinàmica amb la participació dels alumnes més avançats de l’escola. 

FLAMENC
ESTUDI ZERO -PALMA FLAMENCO
Durant l’estiu
Cada dimecres a les 21h
L’entrada inclou una degustació de productes mallorquins i una copa de vi
Adults 30€
Nins fins a 5 anys gratuit
Nins de 5 a 12 anys 17€
Residents 25% de descompte

VENDA ENTRADES

 

Després de l’èxit de les darreres temporades de Flamenc arriba de nou al Teatre Sans una oferta cultural única. Un espectacle d’autèntic flamenc que es representa en un teatre situat en un casal gòtic del segle XIV, al centre històric de Palma. Aquesta és una excel·lent oportunitat per descobrir l’autèntic flamenc, interpretat per artistes premiats en diversos festivals internacionals. Fantasia flamenca inspirada en la substància de les sonoritats, els ritmes i l’esperit del folklore andalús, submergint-nos dins les profunditats, l’accentuació i el sabor flamenc tant per soleá, com per seguiriya o bulería.