LLEGENDÀRIA

Infantil

De la mà de dues simpàtiques i juganeres bruixes d’avui en dia, assistim a un insòlit recorregut pel món imaginari de les llegendes de les Illes.
Un viatge extraordinari en una increïble missió a la recerca dels set elements màgics que es troben a racons amagats de les zones mítiques de la nostra terra.
Amb les seves graneres sobrevolen les muntanyes i les valls, travessen barrancs i grutes, s’endinsen dins pous i coves, naveguen dins la mar tempestuosa o ballen amb un vent rabiós… amb la complicitat de la seva poderosa imaginació.
Des de la seva cuina, amb els seus llibrots de receptes úniques, desfilen des del gegant als dimonis boiets, dones d’aigua i sirenes, pirates i els seus tresors, bruixes bones i xereques, bubotes i ratapinyades, corbs i òlibes, el moix negre o la cabra alegre i fins i tot, el rei en Jaume o el drac de na Coca.
Un joc escènic senzill basat en les tècniques de narració oral amb una poderosa capacitat de suggestió i transformació que engrescarà tant a nins com a grans, acostant-los i motivant-los al descobriment de la part més màgica de les nostres tradicions.

FOTOGRAFIES:

DOSSIER DE L’ESPECTACLE:

CAT: Dossier LLEGENDÀRIA CAT

CAST: Dossier LLEGENDÀRIA CAST

PLÀNOLS DE LLUM

FITXA TÈCNICA

CARTELL:

Llegendaria copia

MATERIAL DIDÀCTIC:  

Dossier Pedagògic Llegendària

TRAILER:

Ficha artística

BRUIXA XERGA  MÒNICA FIOL

BRUIXA XUMA  MARIA ROSSELLÓ

Ficha técnica

ESPAI ESCÈNIC: DOMINIC HULL
VESTUARI I UTILLATGE: LOURDES ERROZ
IL•LUMINACIÓ I SO: DAVID SUAU
PRODUCCIÓ I AJUDANT DE DIRECCIÓ: PEPA RAMON
ADMINISTRACIÓ: ANTONIA BELTRAN
FOTOGRAFIA: RUBEN BALLESTER
COL•LABORACIONS ESPECIALS: JOANA MARIA MAIRATA
JAUME SASTRE
BEL CIREROL
DRAMATÚRGIA I DIRECCIÓ: PERE M. MESTRE