ESCOLA INFANTIL I JUVENIL 23-24

OBERTA MATRÍCULA CURS 2023-2024

L’eScola d’Arts EscèNqiueS del Teatre Sans, amb una trajectòria dins el camp de la formació de més de 30 anys, vos ofereix una proposta lúdica i alhora formativa dirigida a nins i joves agrupats per edats.

PER QUÈ FER TEATRE?

Per què el teatre:

  • El teatre fomenta el desenvolupament expressiu, corporal, lingüístic i social mitjançant el joc dramàtic.
  • A més afavoreix la confiança en un mateix.
  • Millora la nostra expressió corporal, l’autoconeixement i l’autoestima.
  • Ens permet el trasllat de tècniques corporals a la nostra quotidianitat.
  • Millora la concentració.
  • Ajuda a la desinhibició.
  • Estableix un control corporal.
  • Indueix a la relaxació

QUÈ FEIM A L’ESCOLA?

A les classes utilitzam el joc per a crear a través del cos i de la ment, desenvolupant valors de respecte i responsabilitat, ensenyant als alumnes a expressar-se i a col·laborar i cooperar amb el grup. Apostam per un aprenentatge vivencial on, els infants experimenten i investiguen amb tot allò que els inquieta, els motiva i els encurioseix adquirint així experiències que els acompanyen en el seu creixement personal. Treballam amb una metodologia lúdica i respectuosa amb les necessitats pròpies dels infants.

El curs regular va d’octubre a juny i permet la introducció al teatre a nins i joves a partir de 6 anys, agrupats per edats, els quals desenvoluparan les seves habilitats socials i creatives a través del joc escènic, dins un procés de grup que requereix disciplina i cooperació. A partir de tècniques d’expressió oral, corporal, de creació, dramatització, d’improvisació, vestuari, realització de màscares, de titelles i escenografia, l’escola ofereix un programa diferent a cada trimestre amb una presentació pública del treball.

QUÈ DIUEN DE NOSALTRES?

Moltíssimes gràcies Teatre Sans per aquests tres anys plens d’experiències, vivències, records. Sou els millors professors, empre us portaré al meu cor. Gràcies per tot el que he après, vos enyoraré moltíssim i gràcies als dos grups que he tengut, vos estim, vos enyoraré compis…

Maria José Trigo

Mil gracias a todos por el apoyo, la compañía y la alegría que transmitís, gracias por qué con vosotros soy yo mismo, he encontrado mi lugar aquí en Mallorca con vosotros y el teatro. Un abrazo enorme a todos, os deseo un feliz verano y nos veremos pronto.

Claudio Carmona

Gracias al teatro he aprendido a entenderme más, a expresarme mejor y sobre todo a no tener miedo. Soy capaz de decir y expresar lo que siento sin dejar de ser yo misma. Tengo una fuerza de la que antes carecía. Por qué, aunque sé que a veces parezco muy segura, tengo muchas inseguridades. Las estoy venciendo gracias al teatro. Así que gracias compañeros, os quiero.

Marga Ginard