LA FAMÍLIA SANS

Familiar

Des de la seva arribada al teatre, el públic s’introdueix en un itinerari de l’estil de la casa del terror, i en el que s’atén al públic des de que travessa el portal de la casa gòtica de la família. Es continua amb el plantejament del joc de participació del públic, amb un muntatge de sensacions directes, en una misteriosa invitació a un aperitiu teatral terrorífic. Investigant els recursos de creació de suspens amb sorpreses i amb ambientació gòtica i efectes especials es construeix un joc teatral íntim, en petits espais com el vestíbul, la sala d’espera o les grutes interiors, per a grups reduïts d’espectadors a mesura que van entrant en el local.

El joc continua després de l’itinerari ja dins el saló: el convit, el guarda-robes, el servei, el sorteig i la subhasta, el brindis… proporcionen una àmplia varietat de recursos teatrals per a crear nous jocs sorprenents. Damunt l’escenari i fora d’ell es desenvolupa un espectacle en clau de serial televisiu dels anys cinquanta, en el qual les interpretacions treballades amb candorosa ingenuïtat i frescor es conjuguen amb textos inspirats en les tires còmiques de Chass Addams, així com els suggeriments de les distintes versions televisives, cinematogràfiques i d’animació. A partir d’improvisacions molt obertes es genera un guió amb un humor corrosiu on els plantejaments del bé i del mal es confonen de forma inquietant, plantejant reflexions crítiques sobre el sistema de valors de la societat contemporània.

La vetllada avança adobada amb números musicals i coreogràfics, en els qual el majordom pianista acompanya en directe els diferents membres de la família en números musicals i coreogràfics de creació col•lectiva que relaxen l’ambient de la particular mansió del terror, predisposant els espectadors a una saludable complicitat amb els personatges.

I com no podria ser d’altra manera en una visita a la casa de la FAMÍLIA SANS, els espectadors-convidats podran gaudir d’una tassa de cafè i una copa de cava servida pels mateixos membres de la família, amb totes les atencions que es poden esperar d’uns amfitrions tan especials.

 

FOTOGRAFIES:

 

DOSSIER DE L’ESPECTACLE:

CAT:

CAST:

 

CARTELL:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

TRAILER:

 

Ficha artística

Gómez: Pere M. Mestre. Mortícia: Imma Villalonga.
Dimecres: Lourdes Erroz. Carafang: Pepa Ramon.
Fètid: Joan P. Zuazaga. Padrina: Jaume Sastre.
Llarg: Dominic Hull. Cosa: J. Sastre i J. Aznar.
Demència: Laura Dalmau. Sr. Llabrés: Josep Aznar.
Carter: Pedro Obrador. Cambrera: Marga Jordà. Sereno: Joan Pau Beltran.

Ficha técnica

Espai Escènic: Estudi Zero Teatre
Disseny: Estudi Zero Teatre
Realització: Equip Tècnic Sans
Cap tècnic: Dominic Hull
Equip tècnic: Pedro Obrador i Joan Pau Beltran
Decoració: Pepa Ramon
Caracterització: Lourdes Erroz
Utillatge: Lourdes Erroz
Il•luminació: Dominic Hull i David Suau
Ambientació: Estudi Zero Teatre
Gravacions i música en directe: Dominic Hull
Cançons: Estudi Zero Teatre
Tècnic de llum, so i efectes especials: David Suau

Fotografia: Ruben Ballester
Xavier Garcia Delgado
Taquilla: Laura Dalmau
Bar: Andrea Fontes
Tomeu Blanc
Neteja: Cati Santos
Administració: Antònia Beltran
Distribució: Joana Maria Mairata
Dramatúrgia i direcció: Pere M. Mestre