Teatre Sans

El Teatre Sans és propietat d’Estudi Zero Teatre, SCL que gestiona l’espai d’exhibició conjuntament amb l’Associació Sans. Aquest espai emblemàtic per a la ciutat de Palma de Mallorca ha anat combinant la seva activitat com a espai de creació, de formació i d’exhibició amb la programació d’espectacles.
La programació així com la tasca educativa va dirigida no només a la ciutat de Palma sinó també a tota la població de l’illa. Els espectacles que s’han programat, així com els que projecta seguir programant van dirigits a tots els públics: des d’espectacles infantils per a nins i joves fins a espectacles per a adults o per a tota la família.
La programació cobreix una gran varietat de propostes escèniques i musicals.
El Teatre Sans i la seva programació han donat resposta des de 1985 al buit existent en qüestió de llocs d’exhibició de petit format (101 localitats) per a espectacles autòctons i d’espectacles que provenen de l’exterior presentant-se com sala alternativa consolidant-se com un teatre amb una programació estable de característiques molt singulars i amb un encant que li proporciona el fet d’estar situat al cor de la ciutat envoltat d’edificis amb una llarga història.
Aquest teatre és membre fundador de la Red de Teatros Alternativos.