Temporada 2016-2017

AUTÈNTIC FLAMENC
Del 21 de juny al 13 de setembre
Cada dimecres a les 21h
Espectacle per a tots els públics

Desde 15€

Després de l’èxit de les quatre últimes temporades de Flamenc arriba de nou al Teatre Sans una oferta cultural única. Un espectacle d’autèntic flamenc que es representa en un teatre situat en un casal gòtic del segle XIV, al centre històric de Palma. Aquesta és una excel·lent oportunitat per descobrir l’autèntic flamenc, interpretat per artistes premiats en diversos festivals internacionals. Tot això, s’acompanya d’una degustació abans de començar l’espectacle de vins típics de Mallorca i altres productes locals.


KABARET VALENTIN
ESCOLA D’ARTS ESCÈNIQUES
Del 9 al 18 de juny
De divendres a diumenge 20:30h
Espectacle per a adults

Preu: 7€

Enguany el muntatge de final de curs de l’eScola d’Arts escèNiqueS és un treball de cabaret literari sobre dotze peces curtes de Karl Valentin combinades amb algunes coreografies. Valentin, en els seus textos, a partir de situacions quotidianes i banals desconstrueix i distorsiona el llenguatge en un joc que tendeix a l’absurd. El seu teatre és un exponent del cabaret alemany d’entre guerres integrat a les avantguardes de l’època.


CUL KOMBAT
PATRICIA PARDO (València)
19 i 20 de maig de 2017
A les 20:30h

Preus: 12€

A partir del pretext temàtic de la campanya d’Amnistia Internacional «El meu cos, els meus drets», Sáez i Pardo escriuen Cul Kombat, obra circense-teatral que qüestiona la intromissió en els cossos, en la identitat i la imposició de les categories. Però allunyant-se, lògicament, de la discursivitat que caracteritza Amnistia, per endinsar-se en un llenguatge pròpiament escènic, metafòric. Des del clown gestual però també des del deliri textual. Des de l’humor transgressor però també des de la fragilitat de l’exposició personal.


UN CADÀVER EXQUISIT
ESTUDI ZERO TEATRE

PRORROGAT!!

26, 27 i 28 de maig de 2017
Dv, Ds 20:30h i Dg 19:00h

5, 6 i 7 de maig de 2017
Dv, Ds 20:30h i Dg 19:00h

Preus: 15€

Darrer espectacle de la companyia ESTUDI ZERO TEATRE estrenat al setembre de 2016 en homenatge al centenari de DADÁ al mític CABARET VOLTAIRE (1916-2016) que pretén reviscolar l’esperit rebel, creatiu, dinàmic, efervescent, provocador, rupturista, transgressor i inspirador amb textos, poemes, cançons i músiques de diferents autors dadaistes. Un muntatge diferent que recrea l’esperit d’un moviment que tanta influència ha tengut en l’art contemporani.


EL CUMPLEAÑOS DE DRACULIN
TEATRE DE LA CAIXETA (València)
12, 13 i 14 de maig de 2017
A les 19h

Preus: 10€

Espectacle dirigit a nins i nines a partir de dos anys que narra la història de Dràcula en una versió molt particular en la qual es pretén desmitificar la por i enaltir valors com ara l’amistat, l’amor familiar, la inserció i l’acceptació de la diversitat. Per a la posada en escena s’han utilitzat teresetes i titelles animats per l’actriu Carmen Lara i l’actor Jose Blasco, que a més interpreten algunes de les més conegudes cançons com: La cançó del fantasma, Tombes per aquí, Ballaven els esquelets, Un petit zombi , Twist d’esquelet i Per molts anys.


(QUÉ) MUDA
MARISOL MÉNDEZ
10, 11  i  12 de febrer de 2016
Dv, Ds 20:30h i Dg 19:00h

Preus: 12€

Aquesta obra explora les diferents situacions que es viuen quan esdevé una mudança. Quan canviam el nostre entorn i les nostres maneres de viure, muta inevitablement el nostre cos. Què muda quan canviam el terra que ens sosté… amb el passar de les estacions … després d’una guerra… quan un cos ha estat mutilat, violat … davant una situació límit … Què muda amb el naixement i la mort? L’obra combina teatre, cant,  teatro d’objectes, animació, música executada en viu i dansa.


MÀGIA SANS-ACIONAL
TRIÁNGULO MÁGICO
6, 7  i  8 de gener
Dv, Ds 20:30h i Dg 19:00h

Adults: 12€, Nins: 10€ i Grups (+10): 9€

Un acte variat de màgia, encapçalat per tres il·lusionistes especialitzats en diverses disciplines de l’il·lusionisme, i reconeguts per la Societat Espanyola d’Il·lusionisme. L’humor i la fantasía són presents sense arribar a perdre la intervenció del públic en els efectes presentats. L’espectacle es presenta en forma de «Cabaret Màgic», on l’il·lusionisme cobra protagonisme per sobre d’altres arts. Un repertori propi i original, sumat als grans clàssics de l’il·lusionisme.


IL·LUSIONS DE NADAL
MÀGIC ALBERT
De 25 desembre a 1 gener
Cada dia 20:30h (Descans 31)

Adults: 12€, Nins: 10€ i Grups (+10): 9€

El Màgic Albert torna amb un nou espectacle d’il·lusions per a tota la família carregat d’humor, màgia, il·lusió i complicitat amb el públic. Amb l’habilitat dels seus trucs, la seva frescor i simpatia farà gaudir tant a petits com a grans.


ZAMBOMBÁ NAVIDEÑA FLAMENCA
PALMA FLAMENCO
21 i 22 de desembre
Dimecres i dijous 20:30h

Adults: 15€, Nins i Grups (+10): 12€

Típico espectáculo flamenco Navideño con cante, baile, guitarra, percusión y sorpresas para toda la familia. Actúan en la guitarra Jorge Espejo, en el cante Nuria Millán y Miguel Cano y en el baile Silvia la Chispa y Kiko Carmona.


phoca_thumb_l_arbol-de-mi-vida08EL ÁRBOL DE MI VIDA
PATA TEATRO (Málaga)
16, 17, i 18 de desembre
Dv, Ds i Dg a les 19:00h

PREMIO FETEN 2015

Preu: 10€

L’obra narra en to de comèdia, la vida d’un matrimoni, ELL i ELLA, que comparteixen la seva existència junts. En arribar a la vellesa, a ELLA li agrada seure davall l’Arbre on han viscut tants moments feliços, per recordar la seva història. Parlam del cicle de la vida, mostrant les diferents fases d’ELL: com neix, les seves primeres paraules, el seu pas per l’escola, com es coneixen ELL i ELLA, com neix el seu fill petitó, el primer viatge que emprenen els tres junts. Tots aquests esdeveniments estan escrits en el SEU ARBRE, i poc a poc, a través de les seves fulles coneixem la seva història: la vida d’ÉLL i d’ELLA i tots els moments que van viure junts. Un espectacle que parla en to amable, positiu, afectuós i divertit dels records que anem guardant de les persones amb les que creixem. De tot el que vàrem viure amb ells.


capturadepantalla2016-03-02alas21-36-49_noticiaampliada

ACOSOS Y DERRIBOS SL
TEATRO INESTABLE (València)
9, 10 i 11 de desembre
Dv, Ds 20:30h  i Dg 19:00h

Preu: 12€

Un espectacle carregat de contingut social, que reflecteix la injustícia de la nostra realitat, la divisió imperant que vivim aquests dies entre els de d’alt i els de baix, i la lluita de classes. Dels de damunt i dels de baix , de la crisi o del futur, de la por al futur, de la por al canvi. De la por que tenim tots l’endemà, al canvi, al futur. Estam en un moment en què tot pot i ha de succeïr, en què tot ha de pegar la volta. Els de damunt i els de baix, i prendre decisions que facin que la crisi o estafa en què estem, dignifiqui als de baix i tot es trenqui com un plat que cau. La situació d’aclaparament que es viu a nivell global, en aquest futur boira que es planteja en aquests anys singulars, amb dates possibles de canvi, hem de construir alguna cosa diferent. I tot començarà quan articulem els genolls i comencem a caminar pels plats trencats. I recordar també, qui paga pels plats trencats?


PÁNICOpanico
TARAMBANA (Madrid)
6, 7, i 8 de desembre
Dm, Dx i Dj a les 20:30h

Preu: 12€

Pànic. Adjectiu referent al déu Pan, semidéu dels pastors i ramats, déu de la fertilitat masculina desenfrenada i la naturalesa salvatge. Es diu també de la por extremada o terror produït per l’amenaça d’un perill imminent, i que sovint és col·lectiu i contagiós. Què li passa a l’home quan entra en Pànic? És per ventura evitable? Tres éssers humans col·locats en un món on la pròpia existència està lligada a un pànic generat per la seva pròpia capacitat de percebre la seva existència efímera, la seva fi. Només queda lliurar-se a la disbauxa del déu Pan que ens governa. Aquest projecte neix com a continuació a Kaos Relatiu, l’anterior projecte de la companyia Tarambana, aprofundint en l’existencialisme absurd i relatiu que ens fa el que som com a espècie.


Mmilagrobaneraescenografia-silvia-de-martaILAGRO
T. LA ESTACIÓN (Saragossa)
4, 5 i 6 de novembre
Dv, Ds 20:30h i Dg 19:00h

Preu: 12€

El dia del seu aniversari i el seu aniversari de noces, Emma mor, de sobte, sense que res faci sospitar que això pogués ocórrer. Andrés, el seu marit, no vol fer-se a la idea de la desaparició de la seva esposa i de la pèrdua d’algú tan jove i volgut, per la qual cosa intenta que el seu amic, el doctor, la guareixi, però la mort és un fet. Desesperat, Andrés implora el retorn d’Emma que ressuscita però ha perdut tots els records que l’ancoraven a l’amor. És una obra sobre l’amor, sobre la pietat i sobre la identitat de l’ànima allunyada de posicions religioses o místiques i enfocant aquests llocs des d’un punt de vista materialista i hiperrealista ja que, encara que invisibles, aquests llocs on resideix l’amor i l’ànima, potser amb entitat tangible, potser inventats, són materialistament reals ja que incideixen en la conducta i el pensament  de l’ésser humà.


Sexto Festival de Teatro de La Rendija. Compañía: La Rendija Teatro.

NEVERMORE
LA RENDIJA (Mèxic)

21, 22, i 23 d’octubre
Dv, Ds 20:30h  i Dg 19:00h

Preu: 12€

Una invitació a l’amor i la mort, el sinistre i allò real, i el deliri d’Edgar Allan Poe. És un recorregut per a 15 espectadors per dos contes i un poema de Poe. El dispositiu de «El Cuervo» consisteix en un cub de gases de tela i 4 projectors on les imatges en moviment i els sons creen un poema visual i sonor. Els espectadors recorren l’espai de la mà dels actors. «Berenice» és un univers de múltiples punts de vista que genera per a l’espectador projeccions fantasmagòriques. La il·luminació a força d’espelmes i llum molt tènue, construeix un univers fantasmal que enganya l’ull humà amb la il·lusió de les ombres.»El Corazón Delator» és un gabinet de curiositats estructurat com teatre d’objectes i instal·lació de participació. Cada espectador rep un reproductor de so i transita per una experiència individual sonora, l’experiència són quinze relats diferents dels personatges del conte de «El Cor Delator».


_1230122

MOZART vs SALIERI
PROD. IMPERDIBLES (Sevilla) 14, 15 i 16 d’octubre Dv, Ds 20:30h  i Dg 19:00h

Preu: 12€

Hi ha un lloc en l’avantsala de la vida eterna en què els que, suposadament, van ser assassinats es troben els que, suposadament, van ser els seus botxins. Hem imaginat un lloc intemporal, un llimb en què tots dos es troben, un espai on els assassinats es troben amb els seus assassins. Hem procurat una trobada cara a cara entre tots dos. Ens semblava interessant el fet que el tots dos es diguessin directament coses que mai s’havien pogut dir i aconseguir, a partir d’aquest diàleg, desgranar la complexa personalitat de tots dos genis i el moment històric d’una Europa immersa en el «segle de les llums» i a les portes de les grans revolucions que marcaren la nostra història. Tot això inundat, com no, per la música de tots dos, que va marcant el ritme del nostre «cara a cara» potenciat per una posada en escena on intervenen imatges en directe d’ells mateixos.


obra-de-teatro-aventuras-de-quijote-i-sancho

AVENTURAS DE SANCHO Y QUIJOTE
TEATRE DE LA CAIXETA (València)
Dies 11 i 12 d’octubre
Dm i Dx a les 19:00h

Preu: 10€

Gràcies a la promesa de Quixot, Sancho Panza es converteix en governador de l’ínsula Barataria. Allà, enmig de penúries, fam i divertides situacions, enyorarà al seu company d’aventures, revivint la història universal del cavaller de la Manxa. Els nins riuran amb les divertides situacions que viuen els dos protagonistes del clàssic de Cervantes. amb un espectacle preciós, en què es barregen actors, titelles i màscares. Una proposta diferent, senzilla, subtil i molt interessant.


resized_obra-de-teatro-la-calle-del-mariano-18012015-204534LA CALLE DEL MARIANO
PERIGALLO TEATRO (Ávila)
30 de setembre, 1 i 2 d’octubre
Dv, Ds 20:30h  i Dg 19:00h

Preu: 12€

La història que expliquen es nodreix de nostàlgia i poètica, tendresa i violència, contundència i ambigüitat. Es tracta d’una obra que qüestiona la idea de progrés, defensa el dret a la cultura i convida a tornar al que és important: Vida senzilla. Volem reflectir l’absurd social que hem construït, mostrant a personatges que no són bons ni dolents, sinó individus condicionats per les seves tares d’infància. És el cas de Antuán, Flor i Pedro, que entrecreuen les seves vides per prendre consciència, perdonar-se i seguir jugant. Perquè mai és massa tard per tenir una infància feliç.


SOLAsola
ÁPEIRON TEATRO (Mèxic)
23, 24 i 25 de setembre de 2016
Dv, Ds 20:30h  i Dg 19:00h

Preu: 12€

Sola, Unipersonal d’improvisació a l’estil dels clàssics és una aventura, un risc, un joc d’improvisació que realitza un exercici estilístic com un repte veritablement actoral: la possibilitat de mostrar com en el buit total, un actor se sosté i vola amb les seves eines, la font inesgotable de l’emoció, de la ficció, de la vida escènica. Durant poc més d’una hora veurem com, a partir dels títols o paraules suggerides pel públic, sense més artificis que els recursos de l’actriu, Pilar Villanueva i l’acompanyament musical de Griselda Ashari Martínez, es construeixen petites obres de teatre.


dongiovanni1

DON GIOVANNI Y PULCHINELLA
TEATRO DEL FINIKITO (Madrid)
16, 17 i 18 de setembre de 2016
Dv, Ds i Dg 19:00h

Preu: 10€

Dues «màscares» tradicionals de la Commedia del l’art transporten clandestinament una caixa que mitjançant lazzi, equívocs i amb la complicitat del públic, en uns minuts es converteix en un particular teatret on Don Giovanni i Pulchinella viuran les seves boges aventures a la cort de Nàpols, rumb a Espanya, al mar, a la tempesta, Sevilla, l’infern, etc. Una caixa de sorpreses, un espectacle universal concebut per divertir i fer comprensible als més petits aquest mite internacional, involucrant nins i grans en les aventures que viuran Don Giovanni i Pulchinella.