PROGRAMACIÓ ACTUAL 22-23


Valentina

TEATRO CÍRCULO (València)
4, 5 i 6 Novembre
Dv i Ds 20:30h i Dg 19h

Valentina és la primera astronauta que farà un viatge a la lluna completament sola. Aquesta astrofísica, professora de secundària, va a fer realitat el seu somni: viatjar a les estrelles. Diversos incidents inesperats al llarg del trajecte alteren tant els seus objectius com els de l’Agència Espacial, convertint aquest viatge en una experiència de transformació personal. In memoriam a Javier Huerta.

Llegir més

L’Schmürz
ESTUDI ZERO TEATRE
11, 12 i 13 Novembre
Dv i Ds 20:30h i Dg 19h

Un particular homenatge en ocasió del centenari de Boris Vian, un bohemi inconformista, que va generar controvèrsia i va crear contra corrent, amb un impuls vitalista i heterodox, incomprès a la seva època i avui en dia recuperat com a portador d’una lucidesa i un lirisme poc convencionals. Una peça lúdica, còmica i gratuïta, encara que davall els diàlegs inconnexos i aparentment sense sentit rau la fatalitat i l’angoixa. Amb l’esperit rebel i revulsiu, amb un humor negre ple de crítica social, amb la influència del teatre de l’absurd que entronca amb un llenguatge contemporani visceral i escandalós, i políticament incorrecte.

Llegir més

Here Comes Your Man
TARAMBANA TEATRO (Madrid)
17 i 18 Novembre (versió castellana)
19 i 20 Novembre (versió ca
talana)
Dj, Dv, Ds 20:30h i Dg 19h

Here comes your man planteja un joc psicològic entre el feble i el fort, entre la víctima i el botxí. Un joc del gat i el ratolí amb els rols força clars des del principi. O potser no. Serà en aquell moment quan l’espectador s’adoni que el que està veient és un thriller perquè la frescor inicial dels dos personatges ha anat girant cap a una mica més fosc, més dens, més perillós.

Un retrat cru sobre les conseqüències de l’assetjament escolar per l’orientació sexual.

Llegir més

LA DISTÀNCIA
COMA 14 CREACIONS ESCÈNIQUES
23 Novembre
Dx 11h – 12h – 18h – 18:45h – 19:30h – 20:15h

LA DISTÀNCIA és un projecte multidisciplinari que barreja teatre relacional, arts vives, instal·lació artística i tecnologia. Una peça composta per testimonis reals, poesia visual, texts dramàtics, audiovisual i poesia, que planteja una reflexió sobre el que hem viscut durant el confinament del 2020.

Texts: 

Antònia Vicens | Silenci blanc
Denise Despeyroux | Roma vacía
Itxiar Pascual | La vuelta
Rulo Pardo | Supermercado
Jorge Muriel | Tan lejos, tan cerca
Vera González i Tolo Ferrà | En la ciutat
Composició musical
Julie Reier | Silenci blanc
Iván Palomares | Roma vacía
Mariano Marín | La vuelta
Iñaki Rubio | Supermercado
Iñaki Rubio | Tan lejos, tan cerca
Antoni M. Mairata | En la ciutat

Llegir més

Blancanieves
TEATRO ARBOLÉ (Aragó)
25 i 26 Novembre
Dv i Ds 19h

Teatre Arbolé ha adaptat al món dels titelles Blancaneus, l’immortal conte dels Germans Grimm. La novetat d’aquesta obra rau en el fet que Teatre Arbolé ha utilitzat per a la construcció dels personatges objectes quotidians, coneguts per tothom. S’utilitzen elements de neteja per fabricar, davant dels espectadors, tots els personatges. És sorprenent la capacitat evocadora dels nins que des del principi veuen la Blancaneu al motxo d’un pal de fregar, s’emocionen amb la pena d’un recollidor d’escombraries i riuen amb els nanets, pots d’un netejador de vitroceràmiques. La trama és la clàssica: la gelosia de la madrastra cap a Blancaneu encara és l’element de conflicte d’aquest conte amb final feliç.

Llegir més

Estrellas
TEATRE DE LA CAIXETA (València)
27 Novembre
Dg 12h 17h

Les estrelles són esferoides lluminosos que mantenen la seva forma a causa de la seva pròpia gravetat. Aquestes estrelles romanen al cel en la mateixa posició durant tota la nostra vida. Aquest és el punt de partida, dues germanes comparteixen la seva infància, maduresa i vellesa mentre les estrelles contemplen els seus moviments, jocs, alegries i penes. En una muntanya russa d’emocions, les dues actrius fan un recorregut per tota una vida. Una infància on tot és nou i divertit, una maduresa plena de presses i estrès on no hi ha temps per veure les estrelles i una vellesa on tornem a connectar amb la nostra infància amb un gran aire de nostàlgia.

Llegir més