temporada 2018-2019

MEMORIAS DE DOS HIJOS CARACOL
CARRETERA 45 (Méxic) 
Dies 13, 15 i 15 de setembre
Divendres, dissabte i diumenge 19 
Preu: 10€

Toto és de Chihuahua i Coco de Yucatán. Ell diu que quan sigui gran serà una papallona, ​​ella li adverteix que convertir-se en papallona és perillós perquè la seva mare pot deixar de d’estimar-lo. Toto no sap si la seva mare l’estima. Coco està segura que es van confondre a l’hospital i ella viu amb la mare equivocada. Tots dos juguen a ser el que no són, a volar lluny de les seves mares i les seves dures paraules, perquè de nord a sud els nins no saben que esperar de la vida ni que és el que la vida espera d’ells. Per ara es conformen en ser companys d’escola a Ciutat Juárez, compartir el berenar i descobrir que per molt lluny que vagis mai deixaràs d’estar a casa. Perquè a on tens el cor, està casa teva.   

LA EPOPEYA DE LOS RECICLADORES

CARRETERA 45 (Méxic) 
Dies 13, 15 i 15 de setembre
Divendres, dissabte i diumenge 20:30h
Preu: 12€

La Epopeya de los Recicladores ens mostra la història d’un negoci de les escombraries on Ofèlia, la petita nina del Bronx, ha estat violada. Ricard III, el seu botxí, es dóna a la fuga. Ella, batlessa de la ciutat, promet justícia. Centenars de “pepenadors” exigeixen la presentació del culpable. Es presenta el culpable, però no la justícia. En qualsevol ciutat del món el problema del fems atreu amb si històries de desigualtat, violació i de l’ús del poder de certes martingales polítiques. En aquest muntatge el centre del debat no està en aquestes tripijocs; sinó en revalorar la pregunta essencial de què fer amb les escombraries.

 

 

AUTÈNTIC FLAMENC
ESTUDI ZERO – PALMA FLAMENCO
PRORROGAT 4 i 11 SETEMBRE!!!
Del 3 juliol al 28 d’agost
Cada dimecres a les 21h 
L’entrada inclou una degustació de productes mallorquins i una copa de vi
Adults 27€
Nins fins a 5 anys gratuit
Nins de 5 a 12 anys 17€
Residents 25% de descompte

 

Després de l’èxit de les darreres temporades de Flamenc arriba de nou al Teatre Sans una oferta cultural única. Un espectacle d’autèntic flamenc que es representa en un teatre situat en un casal gòtic del segle XIV, al centre històric de Palma. Aquesta és una excel·lent oportunitat per descobrir l’autèntic flamenc, interpretat per artistes premiats en diversos festivals internacionals. Fantasia flamenca inspirada en la substància de les sonoritats, els ritmes i l’esperit del folklore andalús, submergint-nos dins les profunditats, l’accentuació i el sabor flamenc tant per soleá, com per seguiriya o bulería.

 

ES CRISTAL DE BALEARS
MARGALIDA RIERA
Dies 26, 27 i 28 de juliol
Divendres, dissabte i diumenge 20:30h

Preu: 12€

Es Cristal és una peça de dansa, cultura i diversió. Sensual i exquisit parla, inventa i reinterpreta la tradició de BALEARS mitjançant la DONA d’ahir, d’avui i del futur. Revisar la nostra tradició i el paper de la dona dins aquesta, mostrar-la com a quelcom de preciós i esplendorós, divertit i eròtic. Aquesta peça vol poder parlar d’una altra manera i des d’un altre punt de vista del que és nostre. Volem donar-li valor i presència. Margalida Riera Roig directora artística, és ballarina i coreògrafa mallorquina. Viu entre Mallorca i París on treballa amb la companyia de dansa Blanca Li. Així mateix ha col·laborat i col·labora amb altres artistes com Shakira, Beyoncé, Pedro Almodóvar, Roger Bernat, Angels Margarit, Michel Gondry…  Marta Elka és compositora, cantant i violinista reconeguda dins i fora del panorama musical mallorquí.  Aquestes dues dones posen en conjunt el coneixement artístic i el seu amor a les Balears per a presentar un projecte nou, fresc i sorprenent creant ES.CRISTAL, un recull d’experiències i cultura.

 

 

EL GRAN CASSANYES
MÀGIC CASSANYES 
Dies 9, 10 i 11 d’agost
Divendres 20:30h, dissabte i diumenge 18h

Preu: 12€

Vols venir de públic del millor programa de màgia del moment?
Vols poder veure el Gran Cassanyes i els seus convidats ben a prop?
Delectar-te, sorprendre’t, tornar a creure en l’impossible?
Idò estàs de sort perquè el 9, 10 i 11 d’agost aterra al Teatre Sans el programa de varietats més boig del planeta!
Mags, cantants i ballarins es mouran per aquell gran escenari.
També comptarem amb la il·lustríssima presència del Mag Kasparov uns dels grans representants de la històrica Escola Màgica de l’Est.
Vine a formar part de l’espectacle.  

 

 

REIKIAVIK  
ENREDARTS (Illes Balears)
Dies 14, 15 i 16 de juny
Divendres i dissabte 20:30h i diumenge 19h
Espectacle per a públic adult

Preu: 12€

Una ciutat qualsevol. Dos homes sense nom. Un tauler d’escacs. Les memòries de Robert Fisher i Boris Spassky cobren forma a través de l’atenta mirada d’una noia, que es veu arrossegada a una altra època a través del moviment de les peces.

LOVELY 
MÒNICA FIOL I MARIA ROSSELLÓ (Illes Balears)
Dies 24, 25 i 26 de maig
Divendres i dissabte 20:30h i diumenge 19h
Espectacle per a públic adult

Preu: 12€

Lovely és un espectacle teatral basat en el poemari d’Antònia Vicens, amb el mateix títol. Recorrem des del nostre present les temàtiques de l’obra, a partir d’un llenguatge interdisciplinar en què paraula, ambient sonor, projecció i teatre físic es fusionen per presentar aquesta proposta. 

 

FESTIVAL INTERNACIONAL DE TERESETES DE MALLORCA
LE PETIT CIRQUE

CIA. LAURENT BIGOT (França)
Dijous 16 de maig
a les 18h i 20:30h
Espectacle per a públic general

Preu: 5€
Una instal·lació que evoca la pista de circ a través de l’execució sonora d’objectes i joguines per part del músic electroacústic Laurent Bigot. Els frecs i vibracions que es produeixen són amplificats per micròfons i transmesos sense artifici. Le Petit Cirque és un objecte musical complex fet de fusta, plàstic, fils, ressorts i fragilitat. Una alenada pot provocar la vibració. Un espectacle de teatralitat exquisida i delicada. Laurent Bigot proposa una posada en escena intimista i propera. És una miniatura poètica, un microcosmos d’escàssament un metre de diàmetre poblat de funàmbuls, domadors, animals mecànics i objectes trobats.

 

 

 

FESTIVAL INTERNACIONAL DE TERESETES DE MALLORCA
SCANDI-BALKAN FOLK-PUNK

TRIO KATASTROFA (Suècia i Eslovènia)
Dijous 16 de maig
a les 21:15h
Espectacle per a públic general

Preu:
Amb la improvisació com a base, el Trío Katastrofa elabora melodies de Bulgària, Hongria, Eslovènia i els països nòrdics. El trio està format pel virtuós de l’acordió Matija Solce d’Eslovènia, la violinista Sofia Högstadius de Suècia, que s’ha especialitzat en la música popular búlgara i el percussionista suec-xilè Stefan Hedborg.

 

FESTIVAL INTERNACIONAL DE TERESETES DE MALLORCA
MR TRAIN

TRUKITREK (Catalunya)
Dissabte 18 de maig
a les 20:00h
Espectacle per a públic familiar

Preu:
Mr Train narra la relació entre un ca vagabund i un vell solitari que viu en una estació de tren on mai passa ningú. És una història plena d’ironia i comicitat, basada en una relació surreal d’amor-odi. Una faula poètica que ens parla de la solitud, inspirada en el conte «Il cane blu» del poeta i guionista italià Tonino Guerra. Mr. Train és un espectacle sense paraules que uneix el teatre de ninots i el cinema d’animació. Un híbrid entre teatre i cinema. És un duel on les mirades i l’excentricitat de les situacions alternen tendresa i humor. Un espectacle apte per a tota la família. 

 

FESTIVAL INTERNACIONAL DE TERESETES DE MALLORCA
LES GRANDS MÈRES SONT DES ANGES

L’ECHELLE (França)
Diumenge 19 de maig a les 18h
Espectacle per a públic infantil a partir de 6 anys

Preu:
Explicar un conte als nins, especialment si acaba amb la mort d’un dels personatges principals, és difícil i delicat … No obstant això, en aquesta obra es fa. Per què? Perquè la mort és part de la vida i els nins poden enfrontar-se a la mort dels seus padrins o repadrins…  Aquesta és la història de na Johanna que no va tenir padrina, que cercant troba a una dona gran que vol ser la seva padrina i que li ensenya a xiular …  Na Johanna no sabrà xiular fins al dia de la mort de la seva padrina … Aquesta és tota la història. Una història de transmissió de valors, de tendresa, trista i alegre com la vida … Una història amb titelles a on riurem i a on plorem, on aprenem a xiular i menjam cireres … Una història per guanyar el «paradís»

 

 

 

COLORS
ESTUDI ZERO TEATRE
Dies 11 i 12 de maig
Dissabte i diumenge 19h
Preu: 10€
Un espectacle oníric, un joc de sensacions i emocions, un ventall de propostes de nous llenguatges. Arguments imaginats a partir de la inspiració dels diferents colors. Un grapat de recursos escènics clàssics i innovadors, un petit homenatge al Llibre de les Meravelles, una successió de preguntes transcendents sobre un univers quotidià, Un plantejament obert i suggeridor per a tots els sentits. Un caramull de petits detalls per als públics de totes les edats.

 

 

 

78 DIUMENGES
PERE MAS
Dies 3, 4 i 5 de maig
Divendres i dissabte 20:30h i diumenge 19h

Preu: 12€
78diumenges (o sobre pèrdua, desig, la impossibilitat d’acomplir-ho i el que aconsegueixes pel camí; o perquè som un vidre entelat i podem fer-lo net amb un drap en una mà, que avui desentelaré el vidre i m’espassarà el mal; o que jo abans estava coix i ara no hi estic) és un projecte personal de Pere Mas, un procés de rehabilitació poc convencional, una cura.

 

 

 

 

CLARO DE LUNA
MARCELO KATZ (Argentina)
Dissabte 27 d’abril 20:30h
Preu: 12€

Claro de Luna, Marcelo Katz transita per les dues cares de la vida d’un actor: la seva vida personal, les seves vivències, els seus assoliments i les seves dificultats, i la seva vida laboral, dedicada a l’art del clown. Ambdues històries es van creuant i alimentant mútuament, i permeten comprendre alguns fonaments de la vida dels clowns: actors còmics que pugen a l’escenari per divertir, emocionar, i especialment per establir una forta comunicació amb el públic.

 

 

 

 

LA SEDUCCIÓ
TALLER DE CREACIÓ Taller avançat escriptura dramàtica
Dia 15 d’abril a les 20h i 21h

13 interprets x 13 espectadors: Joana Castell amb La diputada interpretada per Gipsy Nel·lo i Puntos Suspensivos interpretada per Amaia Ruíz. Héctor Seoane amb Candido interpretat per Lucía Sánchez i La Coach Interpretat per Aina Jagla,  Marta Navarro amb Bésame interpretat per Bea García i Amants II,  interpretat per Magalí Benítez. Mariantònia Mateu amb Passaràs a la història interpretat per Raúl Reinares i Amants I interpretat per Cati Garau.  Miquel Ferrer amb En Caín interpretat per Mateu Fiol i Maldita dulzura interpretat per Mari Carmen Madrid. Fancesca Palou amb La Primera Opció interpretada per Biel Cerdà i Medea reloaded interpretada per Antònia Comas. Pepa Ramon amb Vull el teu cor, interpretada per Mònica Fiol tots ells amb la coordinació de Josep Pere Peyró

 

 

 

ES CRISTAL DE BALEARS
MARGALIDA RIERA
Dies 12, 13 i 14 d’abril
Divendres i dissabte 20:30h i diumenge 19h

Preu: 12€

Es Cristal és una peça de dansa, cultura i diversió. Sensual i exquisit parla, inventa i reinterpreta la tradició de BALEARS mitjançant la DONA d’ahir, d’avui i del futur. Revisar la nostra tradició i el paper de la dona dins aquesta, mostrar-la com a quelcom de preciós i esplendorós, divertit i eròtic. Aquesta peça vol poder parlar d’una altra manera i des d’un altre punt de vista del que és nostre. Volem donar-li valor i presència. Margalida Riera Roig directora artística, és ballarina i coreògrafa mallorquina. Viu entre Mallorca i París on treballa amb la companyia de dansa Blanca Li. Així mateix ha col·laborat i col·labora amb altres artistes com Shakira, Beyoncé, Pedro Almodóvar, Roger Bernat, Angels Margarit, Michel Gondry…  Marta Elka és compositora, cantant i violinista reconeguda dins i fora del panorama musical mallorquí.  Aquestes dues dones posen en conjunt el coneixement artístic i el seu amor a les Balears per a presentar un projecte nou, fresc i sorprenent creant ES.CRISTAL, un recull d’experiències i cultura.

 

 

 

RRRPRRR!
ESTUDI ZERO TEATRE
Del 5 al 7 d’abril
Divendres i dissabte 20:30h i diumenge 19h

Preu: 15€
UN MUNTATGE POLIÈDRIC COM EL SEU AUTOR QUE ENS SUBMERGEIX EN UN MÓN D’UNA REALITAT TRANSFORMADA, INCLASSIFICABLE, QUE PASSA DE LA QUOTIDIANITAT MÉS XIMPLE A L’APARENÇA MÉS SUBTIL.

La companyia ESTUDI ZERO TEATRE, presenta el seu darrer espectacle  Rrrprrr! en homenatge a Joan Brossa. Un muntatge que s’ha construït al llarg dels darrers mesos basat en els textos de poesia escènica de Joan Brossa a on hi han participat set actors de la pròpia companyia. L’espectacle es va estrenar en funció única el dia 25 de setembre i una vegada acabades les gires nacionals i internacionals es presenta en temporada al Teatre Sans.

 

 

 

CLOSQUES 
AINA JAGLA
22, 23 i 24 de febrer
Dv, Ds 20:30h  i Dg 19h

Preu: 10€

Closques parla d’arbres genealògics, patrons de supervivència i camuflatges imposats. La història de tres dones, amb una mena d’efecte dominó, qüestiona els temps que vivim, el camí que hem agafat i els comportaments que tan humans en fan. Closques és un experiment, un primer intent; una peça de creació que només vol ser escoltada, per parlar d’allò que tanta son ens lleva.

 

 

 

LLEGENDÀRIA
ESTUDI ZERO TEATRE
23 i 24 de febrer
Ds 19h i Dg 18h

Preu: 10€

De la mà de dues simpàtiques i juganeres bruixes d’avui en dia, assistim a un insòlit recorregut pel món imaginari de les llegendes de les Illes Balears. Un viatge extraordinari amb la increïble missió de trobar els set elements màgics que són en racons amagats de les zones mítiques de la nostra terra. Amb les seves graneres sobrevolen les muntanyes i les valls, travessen barrancs i grutes, s’endinsen en pous i coves, naveguen per la mar tempestuosa o ballen amb un vent rabiós… amb la complicitat de la seva poderosa imaginació.  Des de la seva cuina, amb els llibrots de receptes úniques, desfilen des del gegant als dimonis boiets, dones d’aigua i sirenes, pirates i els seus tresors, bruixes bones i xereques, bubotes i ratapinyades, corbs i òlibes, el moix negre o la cabra alegre i fins i tot, el rei en Jaume o el drac de na Coca. Un joc escènic senzill basat en les tècniques de narració oral amb una poderosa capacitat de suggestió i transformació que engrescarà  tant als infants com als adults i els acostarà i els motivarà a descobrir la part més màgica de les nostres tradicions.

 

 

 


SENSE PAGA, NINGÚ PAGA!
ESTUDI ZERO TEATRE
Del 1 al 10 febrer
Dv, Ds 20:30h i Dg 19h

Preu: 12€

Una versió actualitzada i dinàmica del clàssic de D. Fo. Es tracta d’un petit homenatge a aquest admirat autor, creador, actor i director que ens va deixar un bon caramull de comèdies crítiques i divertides amb alguns dels millors moments de l’escena contemporània. Un teatre que fa riure, però que també provoca, fa pensar, fa sentir calfreds, et pot deixar perplex,… però sempre et diverteix fent que la rialla et sacsegi la consciencia.

 


SET MANERES DE SER HAMLET
JOSEP PERE PEYRÓ
Dies 25, 26 i 27 de gener
Dv, Ds  i Dg a les 
20:30h 

Preu: 12€

Josep Pere Peyró ens presenta una manera divertida i intel·ligent d’actuar Shakespeare en un exercici de voyeurisme actoral: entreu a la cuina de l’actor per veure com es prepara per interpretar un Hamlet clàssic, un Hamlet canalla, el Hamlet de telenovel·la, l’absurd, com l’interpretaria Marlon Brando format al Actors Studio, o com ho faria un actor que odia Shakespeare i adora García Lorca, i així fins a set escenes per representar un personatge que no sap si ser o no ser, si morir o dormir, si actuar o restar immòbil front d’un joc de variacions que trastoca, irreverent, la tragèdia en comèdia.


LA ISLA DEL TESORO 
TEATRO ARBOLÉ (Saragossa)
Dies 26 i 27 de gener
Ds i Dg a les 19h
Preu: 10€

Fascinat per les històries de pirates, Teatre Arbolé recrea aquesta aventura als mars i la bogeria d’uns homes a la recerca d’un tresor imaginari amb un mapa incert. Al final del viatge, trobarem el més gran dels tresors, que no és de plata ni d’or. Aquesta versió de la genial obra de Robert Louis Stevenson presenta un espectacle molt especial, perquè per recrear els personatges d’aquesta història s’han utilitzat troncs, deixalles, vidrets i altres elements recollits a les platges. El mar ha retornat als seus protagonistes i s’han convertit en titelles que cobren vida a les mans del titellaire. Teatre Arbolé s’ha llançat a solcar els mars i a reviure a l’escenari aquesta història, al costat de Jim Hawkins i el pirata John Silver El Llarg, com si aquests ninots fossin el tresor encara abandonat a l’illa perduda en els mapes.

PER ART DE MÀGIA
MÀGIC ALBERT
21, 22, 23; 27, 28, 29 i 30 de Desembre
a les 20:30h
Adults: 12€, Nins: 10€ i Grups (+10): 9€

«Per art de màgia», és la darrera producció de l’artista illenc Màgic Albert qui ha ajuntat en un espectacle, les millors il·lusions de 15 anys de dedicació al món de la màgia. L’humor, l’expectació, la sorpresa i la complicitat amb el públic són els elements indispensables que caracteritzen aquesta obra. Un espectacle fresc, jove i dinàmic que no deixarà indiferent a ningú. Tant els més petits de la casa com els més grans, podran gaudir d’espectaculars números d’il·lusionisme com tallar una persona per la meitat, preveure el futur, presenciar impossibles escapismes, fer levitar persones i fins i tot veure nevar dins el teatre.

«ES-PUTO» CABARET»
EL ESPEJO NEGRO (Màlaga)
Dies 14, 15 i 16 de desembre
Dv, Ds 20:30h i Dg 19h
Preu: 12€

El «Es-Puto», obre  les seves gargamelles per digerirnos en el Cabaret més petard, corrosiu i burlesc del món …! Ara, davant de tots vosaltres, l’exuberant, culgrossa i subversiva estrella del transformisme MARIANNA TRAVELO, explosió de carn, atroç i voluptuosa, excantant de tuguris de dubtosa reputació… Marianna, actua de mestra de cerimònies d’aquest Cabaret insòlit… Feta de goma- escuma i cola, no renega mai de la seva autèntica naturalesa de marioneta, entaula un diàleg amb la gent nocturna i sandunguera. I presenta als artistes de la companyia, personatges sortits de la més inversemblant fantasia. El Espejo Negro té una cita màgica amb tots vostès, una invitació deshonesta al riure, a l’art, a la provocació i als sentits…

LA MONA SIMONA
CIA. LA SONRISA DEL LAGARTO (Gijón)
Dies 30 de novembre, 1 i 2 de desembre
Dv, Ds i Dg 19h
Preu: 10€ 

Penjada de la branca d’un mil·lenari Baobab, Simona espera ansiosa el clarejar del dia per a veure néixer el sol. A tots els animals que passen per allà els convida a veure aquest gran espectacle i, per a espantar el somni i la solitud de l’espera, els demana que li expliquin un conte. Es tracta d’un senzill espectacle inspirat en valors com l’amistat i l’amor a la naturalesa, que barreja les tècniques del teatre d’ombres xineses amb les titelles i la narració dels contes universals.

ALGODÓN
ESCENA MIRIÑAQUE (Santander)
Dies 24 i 25 de novembre
Ds i Dg 19h
Teatre per a la primera infància (0 a 4 anys)

Preu: 10€

Perquè sortim de casa mirant al terra, no veim que tenim cels sempre nous. Paisatges de cotó únics, canviants, eteris. Si ens aturam veurem a na Violeta, una núvol alta, prima i coqueta, o en Gastón gran, gris i panxut. Núvols com emocions engabiades en el nostre cor. Núvols alegres, grocs de sol, altres espantats amb por si el llum està apagat. Cadascun amb el seu nom, el seu color, la seva emoció.

EL NOMBRE 
GL PRODUCCIONES (Sevilla)
Dies 9, 10 i 11 de novembre
Dv, Ds 20:30h i Dg 19h
Preu: 12€

El Nombre és una comèdia directa, propera, hilarant, sobre l’amistat i els afectes. Tot es desenvolupa en una nit en què es reuneix a sopar un grup d’amics -d’aquests que difícilment perden el sentit de l’humor, el desig de divertir-se i passar-ho bé-, però en aquesta ocasió, una simple resposta sobre el nom d’un nadó provocarà l’ingrés irrefrenable a situacions properes a la tragèdia, un escenari imprevist perquè aquest grup gairebé acabi amb diversos anys de fèrria amistat. El Nombre  es converteix en un laboratori sobre la hipocresia i la mesquinesa humana; sobre com, en la societat d’avui en dia, prejutjam a qui gosa mirar cap a un costat que ens pugui incomodar. Escrita per Matthieu Delaporte y Alexandre de la Patellière i dirigida per Daniel Veronese

LA MANZANA DE LA DISCORDIA
ESPECTACLE-EXPOSICIÓ

ESCENOTECA (Sevilla)
Dies 2, 3 i 4 de novembre
Dv, Ds 20:30h i Dg 19h
Preu: 10€

Escenoteca, transforma l’espai escènic en una sala de museu i als espectadors en els visitants d’aquest. «La Manzana de la discordia » és un espectacle-exposició que transcorre a la sala d’un museu i que apropa als nins la idea de bellesa a través de les diferents èpoques i corrents artístics.
La poma, la fruita més evocadora en paradisos perduts, ofrena en contes enverinats, aposta d’equilibris impossibles al cap de personatges de llegenda, prova irrefutable de la llei de la gravetat, objecte recurrent de bodegons i natures mortes, protagonista de discòrdies entre déus…

FAMILY (ES) 
TEATRO DE LO INESTABLE (València)
Dies 26, 27 i 28 d’octubre
Dv, Ds 20:30h i Dg 19h
Preu: 12€ 

Family(es) és una coproducció de Rambleta i Teatre de lo Inestable, una estrena de teatre creatiu, compromès i reivindicatiu que parla dels diferents desnonaments que una persona pot viure o sentir més enllà de la llar. Una obra amb grans pilars, com és Laia Cárdenas, guanyadora d’un premi Max. L’assessorament audiovisual ha sigut realitzat per Álex Serrano, fundador de la singular i original companyia Agrupación Sr. Serrano. La família com a eix central narratiu. Encara que en lloc de família es podria anomenar ramat. Família com a reducte, com a lloc de protecció, armat i blindat, que condiciona l’ésser humà i al qual sembla que estigui obligat a pertànyer. En aquest obra es pregunten com bombardejar aquest reducte? Tenen la resposta: A través d’imprevistos que no es puguin controlar. Així ho expliquen: «la família és bona / la mare t’estima / el pare t’estima / el teu germà t’estima/ tingues fills / molts de fills / molts deutes / compra’t un pis / compra’t un cotxe / deixa de ser qui ets per convertir-te en família» .

EL PATITO NO ES FEO, ES DIFERENTE
TEATRE DE LA CAIXETA (València)
Dies 12, 13 i 14 d’octubre 19h
Preu: 10€

Un espectacle per a menors de 8 anys i públic familiar, escrit i dirigit per Vicent Vila i que compta amb l’actriu Carmen Lara i l’actor José Blasco. Un musical amb cançons i titelles: Un granger solitari s’ocupa de les feines del camp. Té com a únics amics a Rufa i Rufo, una parella d’ànecs que es passen el dia discutint, fins que arriba Anna, una excursionista que cerca casa per passar les seves vacances. Hans la convida a quedar-se uns dies i mentre neix l’aneguet lleig… Un espectacle on es mostra que el ser diferent no és dolent ni ha d’avergonyir a ningú i que aposta per la integració. Una visió plena d’humor, emocions i ensenyament de valors. Una obra amb cançons, meravelloses titelles i actors.

VIDA
JAVIER ARANDA (Saragossa)
Dies 28, 29 i 30 de setembre 19h
Preu: 12€
PREMI AL MILLOR ESPECTACLE DE TEATRE DE LA FIRA INTERNACIONAL DE TEATRE I DANSA D’OSCA.
Les coses fetes a mà tenen el seu propi caràcter, les mans com a part d’un ésser, com a protagonistes, com a éssers especials que creen moviment, emoció i vida. Una canastra a la deriva, un viatge… De qualsevol racó, de qualsevol canastra emergeixen brots de vida; vides valuoses, particulars i úniques. Aquest espectacle combina moments plens de tendresa, tractats amb un humor fi, amb la improvisació més àcida de la titella popular. Una constant relació del titellaire amb els titelles, fruit de les seves mans, fruit de l’auto-observació que aquest treball titellaire comporta, sempre amb les mirades còmplices entre el creador titellaire i el titella creat. El més interessant és veure com Vida ens porta a una realitat doble, mitjançant la transformació del recorda. Una realitat construïda amb petits detalls que Javier els fa subtils.

CLARO DE LUNA
MARCELO KATZ (Argentina)
Dissabte 29 de setembre 21h
Preu: 12€
Claro de Luna, Marcelo Katz transita per les dues cares de la vida d’un actor: la seva vida personal, les seves vivències, els seus assoliments i les seves dificultats, i la seva vida laboral, dedicada a l’art del clown. Ambdues històries es van creuant i alimentant mútuament, i permeten comprendre alguns fonaments de la vida dels clowns: actors còmics que pugen a l’escenari per divertir, emocionar, i especialment per establir una forta comunicació amb el públic.

RRRPRRR!
ESTUDI ZERO TEATRE
Dimarts 25 de setembre
Preu: 12€

UN MUNTATGE POLIÈDRIC COM EL SEU AUTOR QUE ENS SUBMERGEIX EN UN MÓN D’UNA REALITAT TRANSFORMADA,INCLASSIFICABLE, QUE PASSA DE LA QUOTIDIANITAT MÉS XIMPLE A L’APARENÇA MÉS SUBTIL.

La companyia ESTUDI ZERO TEATRE, després de girar per la península les darreres setmanes amb el muntatge UN CADÀVER EXQUISIT sobre textos dadaístes, dimarts dia 25 de setembre estrena al TEATRE SANS el seu nou muntatge Rrrprrr! en homenatge a Joan Brossa. Un muntatge que s’ha construït al llarg dels darrers mesos basat en els textos de poesia escènica de Joan Brossa a on hi han participat set actors de la pròpia companyia. L’espectacle s’ha estrenat avui en funció única i una vegada acabades les gires nacionals i internacionals previstes serà presentat en temporada al Teatre Sans.

PIANO PIANO
PIANOTAINMENT (Alemanya)
Dijous 6 de setembre 20:30h
Preu: 20€
El dúo acròbata de piano alemany considerat com un dels millors a nivell mundial presenten en funció única al Teatre Sans el seu concert de Comedy Concert. Els dos pianistes i artistes Marcel Dorn i Stephan Weh creen una fantàstica experiència musical amb els seus inusuals arranjaments a quatre mans i una bona dosi d’humor. Un entreteniment musical espectacular amb molts aspectes destacats de la música clàssica, la música de cinema, el pop, el jazz i el blues, amanit amb el polsim d’enginy i acrobàcies dels seus dits.