Estudi Zero Teatre

Més de 35 anys fent teatre!

Estudi Zero Teatre és una companyia professional que va néixer a Palma l’any 1985 i es va constituir en cooperativa en 1988. Es dedica a la producció i distribució d’espectacles, a la gestió del Teatre Sans, un espai emblemàtic situat en un edifici gòtic del casc antic de la Ciutat de Palma de la seva propietat i a la docència a l’eScola d’Arts escèNiqueS del Teatre Sans.
Ha estrenat més de 50 espectacles de diferents línees. Per una banda el teatre de text per adults, amb produccions d’autors com Ionesco, Txékhov, Williams, Goldoni, Molière, Shepard, Jarry, Fo, Queneau, etc. Per altra banda, el teatre per a públic infantil i juvenil dels que se n’han fet més de 15 muntatges i més de 1000 actuacions. També mereixen menció especial els espectacles de cafè teatre i cabaret que s’estrenen al Teatre Sans utilitzant espais no convencionals de l’edifici i que són marca d’estil de la companyia. Algunes d’aquestes obres de creació han estat nou mesos en cartell. Finalment s’han fet cinc produccions d’òpera de butxaca. Ha participat a fires, festivals i circuits de tot l’Estat (Catalunya, València, Cantàbria, Castella la Manxa, País Basc, Andalusia, Aragó, Comunitat de Madrid, Castella Lleó) i a festivals internacionals a Llatinoamerica (Veneçuela, Mèxic, …)

resized_RB11 7469 La Cantant Calba (3) Augment (28) 5CarrerSans (9) LLEGENDARIA_res1 Animalari (1)resized_ESTUDIZEROTF 0079MILHISTORIES 0226 copy

 

ESPECTACLES ESTRENATS