Un dia en el teatro de teatro arbolé

TEATRO ARBOLÉ (Aragó)

presenta

UN DIA EN EL TEATRO

DIES 23 i 24 GENER

Dissabte i diumenge 18h

 

INTÈRPRETS: IÑAQUI JUÁREZ I JULIA JUÁREZ

DIRECCIÓ: ALICIA JUÁREZ

IDEA ORIGINAL: IÑAQUI JUÁREZ

MÚSICA: ÓSCAR CARRERAS

DURADA DE L’ESPECTACLE: 60 min

IDIOMA DE L’ESPECTACLE: Castellà

Espectacle per a públic familiar

 

VENDA D’ENTRADES

 

 

Un dia en el Teatro  és un viatge d’iniciació al teatre ofert de manera natural. L’espectacle està pensat perquè sigui la primera, o una de les primeres experiències teatrals dels més menuts com espectadors. D’una manera senzilla, l’espectacle fa un recorregut pels gèneres més coneguts de les Arts Escèniques, acostant els diferents llenguatges teatrals: el mim, la dansa, el clown, les titelles, el circ, la música, etc. per gaudir d’una gran història. Amb el moviment rítmic sorgeix la dansa, el llenguatge de el cos. Uns nassos de pallasso donen lloc a nous personatges i del joc entre ells, sorgeixen primer les onomatopeies, després la paraula i després el text, la història i la narració.