PERIFÈRIA OTEL·LO DE JOSEP PERE PEYRÓ

OTEL·LO

una idea original de Josep Pere Peyró

3, 4 i 5 DE DESEMBRE

Divendres, Dissabte 19h i Diumenge 20:30h

 

VENDA ENTRADES

 

Després de Set maneres de ser Hamlet, arriba la segona part de la trilogia Shakespeare. Comèdia de falsos personatges improvisada a partir de la tragèdia Otel·lo el moro de Venècia. De quina manera arriben les històries d’enveges, gelosies i traïcions a les perifèries habitades per personatges tragicòmics que tergiversen les notícies que els arriben per tal d’encabir-les en la seva quotidianitat. Amb JOSEP PERE PEYRÓ: Actor, director i dramaturg.

 

 

JOSEP-PERE PEYRÓ

És actor, autor teatral i director. Ha fundat les companyies Morel Teatre, Cia Pere Peyró i La Invenció. Ha format part del Laboratori Actoral del Teatro Fronterizo. Ha ensenyat teatre a diversos centres i universitats. 

Va guanyar el Premi Crítica Serra d’Or amb Les portes del cel (2004) i La tanca (2007). A més, va guanyar el Premi de la Crítica de Barcelona, per Deserts (1996), i el premi del Festival Internacional de Xile per Una lluvia irlandesa – Una pluja irlandesa (1995) i el Premi Butaca per Criatures, entre altres guardons. 

És autor de moltes altres obres, entre les quals destaquen Sueño (1986), Jocs d’artifici (1987), Infinito (1989), A ninguna parte (1990), Andante amoroso (1990), La trobada (1994), Maleïts (1998), Quan els paisatges de Cartier-Bresson (1995), Nina (2001), El cel és massa baix (2006), La vida lluny dels Poetes (2009) Set maneres de ser Hamlet (2017), guanyadora del premi a la millor interpretació masculina del 2018 de l’Associació de teatres i auditoris públics de les Illes Balears. Ha treballat com a guionista per a diverses sèries de televisió, com Dones d’aigua El cor de la ciutat, de TV3, i Calle nueva, de TVE.