POSTGRAU 2021-2022

Enguany al Postgrau 2021-2022 vos proposam la realització de dos tallers; un de moviment amb Sofia Muñiz i un de Tècnica d’interpretació de Textos amb Cristina Francioli. Una vegada acabat el Postgrau es farà entrega del certificat d’acreditació de la realització.

Un taller de creació, a partir d’un treball d’aprofundiment en l’expressió corporal i la combinació amb la improvisació gestual amb una presentació pública del
treball a
final de curs. 

Sofia Muñíz és actriu i cantant. Desenvolupa la seva formació i carrera artística entre Madrid i Palma. Llicenciada en art dramàtic per l’ESADIB, realitza el Curs acadèmic d’interpretació i direcció actoral al Laboratori d’investigació teatral de William Layton (Madrid). És forma a l’Academia del Verso d’Alcalá d’Henares, i realitza un laboratori teatral «L’actor i la paraula» per Ernesto Arias i Gabreilee-Sofia entre d’altres. Fa cursos de clown i bufó amb Pep Vila (Els Joglars) i Philip Gaulier. A l’àrea de moviment es forma amb Mayte villar, Arnold Taraborrelli, Norman Taylor, Miquel de Marchi (esgrima i acrobàcia) i Alex Levinskiy en Biomecanica.

Treballa baix la direcció d’Adolfo Marsillach a la companyia Nacional de teatre clàssic i Teatre Nacional de la Sarsuela realitzant gires per tot el territori nacional. Protagonitza El beso del sueño a TVE dirigida per Pedro Gil Paradella, col·labora a Llàgrima de Sang IB3 i és actriu de referència per LADAT curtmetratge d’animació nominat als Premis Goya. També com a actriu desenvolupa la seva tasca al Teatre Principal de Palma, al Festival Internacional d’Almagro, fa Microteatre i Teatre de Barra (Premi d’interpretació femenina per La Nina dels Pulmons de Cuiro de Bernat Molina) i treballa baix la direcció de Sergio Baos des de fa 10 anys a la companyia Teatre de Vellut. Com a docent imparteix classes de moviment, veu, interpretació i improvisació desde fa mes de 20 anys. Col·labora amb el centre d’art dramàtic del Teatre de Artà (veu i Interpretació), al Teatre Vedea, la Once (moviment) i al  Teatre Sans així com en diferents centres culturals.

 

Un taller de perfeccionament tècnic en interpretació de textos i improvisació amb una presentació pública del resultat del taller cap a final de curs

Cristina Francioli és actriu professional, Llicenciada en Art  dramàtic, màster universitari en Direcció d’Escena, Expert Universitari en veu, Tècnic Superior d’espectacles, actualment realitza un Doctorat sobre “Parla escènica” i exerceix de professora al departament de veu l’Escola Superior d’Art Dramàtic de les Illes Balears.

Durant vint-i-cinc anys ha treballat com a actriu de tv i teatral a més d’ajudant de direcció d’escena.  Al 2015 crea la companyia teatral Espill Teatre amb la que realitza obres per tots el públics. Especialitzada en text clàssic (vers), veu i comunicació, ha tingut professors de reconegut prestigi com Will Keen (Royal Shakespeare Company), Ernesto Arias, Vicente Fuentes (Companyia Nacional de Teatre Clàssic), Lilo Baur (Peter Brook), Karmele Aramburu i Juan Polanco entre altres. Com a guionista i dramaturga ha publicat  peces curtes, monòlegs i obres teatrals com «Apicata, nova tragèdia romana» o «Hablando con el silencio, Miguel Hernández». 

Amb més de 15 anys d’experiència treballant com a professora d’interpretació, veu, càsting i assessorament de discursos, per persones, empreses i entitats de tot el món. 

PREUS:  Curs Complet :    85€/mes
              Un Taller:           55€/mes
Matrícula: 35€

DESCOMPTES:  -10% pagaments trimestral i -15% pagaments anuals