POSTGRAU 2022-2023

Enguany al Postgrau 2022-2023 vos proposam la realització d’un taller de sobre la revisió dels clàssics del segle d’or, des d’una perspectiva contemporània.

La proposta consisteix en un treball de creació dramatúrgica, basat en alguns dels textos més emblemàtics de la literatura dramàtica del nostre país.

Amb la inspiració de treballs com Ñaque o de piojos y actores, o la Trilogia americana de José Sanchis Sinisterra creats a partir de textos dels grans autors de l’època com Miguel de Cervantes i els seus magnífics Entremeses o el mateix Quijote, es planteja la construcció d’una dramatúrgia contemporània amb l’aportació dels participants. Es farà un treball intens i rigorós de direcció i interpretació per presentar el resultat davant públic el mes de maig.


Un taller revisant els clàssics del segle d’or des d’una perspectiva contemporània
amb un treball de creació dramatúrgica basat en alguns dels textos
més emblemàtics de la literatura dramàtica del nostre país.


Conduirà el taller el professor Dominic Hull, membre fundador d’Estudi Zero Teatre, on ha treballat com a actor, cap tècnic a més de ser professor titular de l’Escola d’Arts Escèniques on ha dirigit nombrosos tallers i muntatges de final de curs.

 

Del 10 de gener de 2022 al 23 de maig de 2023
(exceptuant les vacances de Pasqua seguint el calendari escolar)
 
Dimarts de 19h a 21h 
 
Els darrers dies abans de la presentació s’habilitaran unes sessions extraordinàries per muntatge tècnic i assaigs generals. 

     

    Matrícula: 35€

             Mensual (5 quotes): 65€/mes
    Pagament únic: 292,50€ (10% descompte aplicat)