Campus Teatral Estiu 2024

L’eScola d’Arts escèNiqueS aposta per un treball creatiu, on els nins i joves experimentin i s’ho passin bé a través del joc i del teatre, estimulant la seva imaginació i la seva creativitat. Les nostres dinàmiques de classe es caracteritzen per ser molt variades, i innovadores, on l’alumne guiat pel professor explorarà recursos expressius i creatius, donant molta importància al treball en equip, a escoltar i a proposar idees per després posar-les en pràctica. Un treball que els ajudarà a contribuir al desenvolupament com a éssers humans.

Totes les activitats que proposam tenen com a objectiu fomentar el treball en equip, potenciar la socialització, desenvolupar la imaginació, descobrir l’àrea expressiva-creativa, estimular la capacitat creativa de l’alumne, investigar diferents formes d’expressió, potenciar la confiança en les elaboracions pròpies fomentant l’autoestima, estimular l’alumne a ser el mateix creador d’històries i fomentar la comunicació des dels diferents llenguatges expressius.

VINE A APRENDRE DIVERTINT-TE

  • Els nins i joves treballaran el control del propi cos i del moviment facilitant la seva psicomotricitat i la capacitat expressiva.
  • També s’iniciaran en el món de la màgia aprenent trucs i jocs que potenciaran la seva capacitat de sorprendre.
  • El ritme i la música són fonamentals en el teatre i no hi faltaran. Junts ens mourem amb diferents músiques del món, trobarem ritmes en el nostre cos que ens ajudin a explicar històries.
  • A partir d’improvisacions, textos, escenes, personatges i situacions desenvoluparem la creativitat individual, la imaginació i la memòria afavorint el treball en grup.
  • Elaborarem màscares i titelles, elements i decorats donant-los ús i joc en petites representacions realitzades a classe.
  • Cada setmana aixecarem el teló amb una funció per a pares, mares, amics i familiars a on exposaran els treballs realitzats.

L’ESCOLA ROMANDRÀ OBERTA DEL 25 DE JUNY AL 2 D’AGOST

Recordau que les places són limitades i s’assignaran seguint l’ordre d’arribada de les inscripcions.

Vos esperam!