XXI Festival de Teatre de Teresetes

Arriba al Teatre Sans el XXI Festival Internacional de Teresetes de Mallorca  amb els següents espectacles

Laurent Bigot (França)

presenta

LE PETIT CIRC

Dijous 16 de maig a les 18h i 20:30h

Petita forma contemporània de teatre d’objectes sonors. Sobre una instal·lació que evoca una pista de circ, el músic electroacústic Laurent Bigot posa en moviment objectes i juguetes de fusta, plàstic, filferro, ressorts i fragilitats. Els fregaments i les vibracions produïts són captats per micros i difosos sense artifici. L’acció alimenta el so, el so desvia l’acció. La manipulació és perillosa, el perill de la caiguda sempre hi és present.

CREACIÓ I TERESETER: Laurent Bigot
TÈCNICA EMPRADA: musical d’objectes
DURACIÓ: 30 minuts
EDAT DEL PÚBLIC: familiar a partir de 8 anys
IDIOMA: sense text


Trio Katastrofa (Suècia i Eslovènia)

presenten el concert

Scandi-Balkan Folk-Punk

Dijous 16 de maig a les 21:15h

El Trio Katastrofa és com un shinkansen en una pista inestable, que funciona de manera que mai no voldreu baixar”.
La banda està formada per la violinista sueca Sofia Hogstadius (especialitzada en música popular búlgara), el percussionista suec-xilè. Stefan Hedborg i l’acordionista eslovè Matija Solce, alhora que els tres participen de manera vocal.


Trukitrek (Catalunya)

presenta

Mr. Train

Dissabte 18 de maig a les 20h

Mr. Train és una història plena d’ironia i comicitat que narra la relació entre un ca vagabund i un vell solitari que viu en una estació de tren on mai passa ningú. Una faula poètica que ens parla de la solitud. Està inspirat en el conte Il cane blu, del poeta i guionista italià Tonino Guerra. Un espectacle sense paraules que uneix el teatre de teresetes i el cinema d’animació.

AUTORS: Josep Piris i Lu Pulici
DIRECCIÓ: Josep Piris
TERESETERS: M. Magdalena Mañé, Francisco J. Lozano i Lu Pulici
TÈCNIC: Josep Piris

TÈCNICA EMPRADA: Tereseta humanitzada
DURACIÓ: 55 minuts
EDAT DEL PÚBLIC: familiar a partir de 5 anys.
IDIOMA: sense paraules

L’Echelle (França)

presenta

Les grands mèressont des anges

Diumenge 19 de maig a les 18h

És la història de dues nines; una té una padrina; l’altra, no, però li agradaria molt tenir-ne una. On es pot trobar una padrina, però? A la llar de les persones majors. Heus aquí, com naixerà una gran història d’amor; plena de riures, de llàgrimes, de ximpleries, de tendresa i tristesa.

DIRECCIÓ: Alain Blanchard
TERESETERA: Bettina Vielhaber
ACTRIU: Catherine Alias
TÈCNIC: Alain Richet
TÈCNICA EMPRADA: teresetes de taula i ombres
DURACIÓ: 50 minuts
EDAT DEL PÚBLIC: familiar a partir de 5 anys
IDIOMA: francès i castellà