FLAMENC ANDALÚS AL TEATRE SANS

FLAMENC ANDALÚS

Cada dimecres a les 21:00h

L’entrada inclou una degustació de productes mallorquins i una copa de vi

Fantasia flamenca inspirada en la substància de les sonoritats, els  ritmes i l’esperit del folklore andalús.

Proposam tornar a les arrels del folklore que el va inspirar, submergint-nos dins les profunditats, l’accentuació i el sabor flamenc. Transformar un passatge de la seva música en soleá, un altre en seguiriya o bulería.

Alhora volem aprofundir en les supersticions i bruixeria connectant amb el misticisme de la cultura espanyola a través de la dansa contemporània. La trama és simple: una gitana és posseïda pel fantasma del seu antic amant sense fe i el seu nou pretendent convenç a una bona amiga per seduir-lo.

Cadascuna de les escenes evoca un ambient divers que s’integra a la perfecció en un tapís en moviment de sentiment humà captivador.

INFORMACIÓ I RESERVES AL 971 72 71 66