EL PETIT CIRC ARRIBA AL TEATRE SANS

EL PETIT CIRC
Cia. MERCÈ FRAMIS i TANTARANTANA (Catalunya)
27, 28 i 29 d’abril
Dv, Ds  i Dg 19h

Preu: 10€

El Petit Circ és un espectacle d’ombres i música en clau de circ. Un circ naïf on objectes i animals donen forma a experiències fabuloses: el nas vermell del pallasso canvia de color per art de màgia; els animals de la granja es converteixen en experts acròbates saltant sobre el llit elàstic; un quadrat, un triangle, un cercle i un rectangle sortegen la força de gravetat fent equilibris sobre un nas; els animals salvatges es converteixen en estrelles de circ mostrant les seves habilitats… Mary, una pallassa trapella i divertida, ens presenta els diferents números de circ dels petits artistes que mostren les seves habilitats sobre la pista. La música en anglès ens acompanyarà durant tota la funció, on la màgia del circ i del teatre es trobaran per jugar amb els colors, la llum i la fascinació de la canalla. La posada en escena visual i sonora fa moure les figures al ritme de la música i, a la vegada, les cançons donen èmfasi als conceptes que es recreen: els colors, les formes geomètriques, els nombres, els animals de la granja, el cos, la família, etc. Sota la carpa d’El Petit Circ es conjuguen coneixements i diversió, introduïnt als més petits en l’aprenentatge de la llengua anglesa. música , participaci ó i molt d’humor en una versió inèdita d’els pastorets !

 

INFORMACIÓ I RESERVES 971 72 71 66