Goldi Libre al Teatre Sans

 


 GOLDI LIBRE

GRUPO CHÉVERE (Galícia)

20 i 21 OCTUBRE
Divendres i Dissabte 20:30h

Preu: 12€

Autoretrat d’un insubmís pres a les presons de Felipe González.  Un projecte creat i produït a la Berberecheira del Grupo Chévere, a partir d’una història de la vida de César Goldi.

Un projecte de teatre documente fet a partir de la memòria, l’experiència i el testimoniatge de César Goldi, veí de Teo i actor que en 1993 va ser condemnat 2 anys, 4 mesos i 1 dia de presó per negar-se a realitzar el servici militar i la prestació social substitutòria, complint condemna en la presó de la Corunya. Es tracta del primer projecte sorgit de la Berberecheira, un criader teatral custodiat per Chévere amb l’objectiu d’ampliar la documentació escènica de fets i històries que van conformar i seguixen donant forma al món que ens ha tocat viure.


CRÍTIQUES:

https://elpais.com/cultura/2017/10/04/actualidad/1507139482_991724.html

http://www.publico.es/culturas/insumision-goldi-libre.html

 

INFORMACIÓ I RESERVES 971 72 71 66