KAUENTOT al Teatre Sans

KAUENTOT
KAUEN TEATRE (València)
29 setembre a 1 octubre
Dv, Ds 20:30h i Dg 19h
Preu: 12€

 

Dos veterans actors es troben amb el dilema d’adaptar-se als nous temps o desaparèixer. Propietaris d’un vell teatre, han viscut èpoques d’esplendor teatral en el qual les llargues gires, i mantindre una obra en cartell prou temps, era una pràctica habitual.Per desgràcia, en l’actualitat, les gires han desaparegut i la permanència de les obres en cartell s’ha reduït dràsticament. Aclaparats pels deutes i la decadència de la pròpia infraestructura de l’edifici, es plantegen la possibilitat de vendre el teatre i oferir teatre a domicili, fins i tot noces, batejos, comunions i qualsevol esdeveniment per al qual siguen reclamats. Al costat d’ells, l’encarregat del atrezzo i vestuari, i el tècnic d’il·luminació, contemplen, i ens mostren, la cruesa de la situació. La visita d’un possible comprador del teatre els fa plantejar-se un gir a la situació i contemplar la possibilitat de vendre de vendre una part de l’edifici i quedar-se amb l’escenari per a muntar diverses sales de micro-teatre que, combinades amb el teatre a domicili els permetrà sobreviure.