ACOSOS Y DERRIBOS, SL al Teatre Sans

La companyia

TEATRO INESTABLE (Valènica)

presenta

ACOSOS Y DERRIBOS, SL

Dies 9, 10 i 11 de desembre

Divendres i dissabte a les 20:30h, diumenge 19:00h

Espectacle per a adults

Preu: 12€

Un espectacle carregat de contingut social, que reflecteix la injustícia de la nostra realitat, la divisió imperant que vivim aquests dies entre els de d’alt i els de baix, i la lluita de classes. Dels de damunt i dels de baix , de la crisi o del futur, de la por al futur, de la por al canvi. De la por que tenim tots l’endemà, al canvi, al futur. Estam en un moment en què tot pot i ha de succeïr, en què tot ha de pegar la volta. Els de damunt i els de baix, i prendre decisions que facin que la crisi o estafa en què estem, dignifiqui als de baix i tot es trenqui com un plat que cau. La situació d’aclaparament que es viu a nivell global, en aquest futur boira que es planteja en aquests anys singulars, amb dates possibles de canvi, hem de construir alguna cosa diferent. I tot començarà quan articulem els genolls i comencem a caminar pels plats trencats. I recordar també, qui paga pels plats trencats?

INFORMACIÓ I RESERVES 971 72 71 66

Mes programació del Teatre Sans