NEVERMORE y otras manías.

 

NEVERMORE y otras manías

LA RENDIJA (Mèxic)

Dies 21, 22 i 23 d’octubre

Divendres i dissabtes 20:30h i diumenge 19:00h

Espectacle per a adults

Preu: 12€

Una invitació a l’amor i la mort, el sinistre i allò real, i el deliri d’Edgar Allan Poe. És un recorregut per a 15 espectadors per dos contes i un poema de Poe. El dispositiu de “El Cuervo” consisteix en un cub de gases de tela i 4 projectors on les imatges en moviment i els sons creen un poema visual i sonor. Els espectadors recorren l’espai de la mà dels actors. “Berenice” és un univers de múltiples punts de vista que genera per a l’espectador projeccions fantasmagòriques. La il·luminació a força d’espelmes i llum molt tènue, construeix un univers fantasmal que enganya l’ull humà amb la il·lusió de les ombres.”El Corazón Delator” és un gabinet de curiositats estructurat com teatre d’objectes i instal·lació de participació. Cada espectador rep un reproductor de so i transita per una experiència individual sonora, l’experiència són quinze relats diferents dels personatges del conte de “El Cor Delator”.

INFORMACIÓ I RESERVES 971 72 71 66