MOZART i SALIERI junts al Teatre Sans

MOZART vs SALIERI

PRODUCCIONES IMPERDIBLES (Sevilla)

Dies 14, 15 i 16 d’octubre

Divendres i dissabtes 20:30h i diumenge 19:00h

Espectacle per a adults

Preu: 12€

Hi ha un lloc en l’avantsala de la vida eterna en què els que, suposadament, van ser assassinats es troben els que, suposadament, van ser els seus botxins. Hem imaginat un lloc intemporal, un llimb en què tots dos es troben, un espai on els assassinats es troben amb els seus assassins. Hem procurat una trobada cara a cara entre tots dos. Ens semblava interessant el fet que el tots dos es diguessin directament coses que mai s’havien pogut dir i aconseguir, a partir d’aquest diàleg, desgranar la complexa personalitat de tots dos genis i el moment històric d’una Europa immersa en el “segle de les llums” i a les portes de les grans revolucions que marcaren la nostra història. Tot això inundat, com no, per la música de tots dos, que va marcant el ritme del nostre “cara a cara” potenciat per una posada en escena on intervenen imatges en directe d’ells mateixos.

Vos esperam!

INFORMACIÓ I RESERVES 971 72 71 66