Estudi Zero de Gira Nacional

ESTUDI ZERO TEATRE

inicia la gira amb el seu darrer espectacle

L’Augment

de Georges Perec

La companyia Estudi Zero Teatre, acabats d’arribar de la seva gira internacional a Xile i Argentina amb La Cantant Calba, ja  prepara la seva gira nacional amb el seu darrer espectacle, L’Augment de George Perec. Un espectacle que es va estrenar aquí a Palma, al Teatre Sans i que ja ha visitat el TEATRO TARAMBANA (Madrid), el TEATRE TANTANRANTANA (Barcelona), el TEATRO ARBOLÉ (Saragossa), LA SENSACIÓN (Ciudad Real), al TEATRE PONENT (Granollers), l’ESPACIO INESTABLE (València).

Ara es podrà veure el mes d’octubre a la SALA IMPERDIBLE (Sevilla) i a TEATRO GUIRIGAI (Badajoz), el mes de novembre al TEATRO DE LA ESTACIÓN (Saragossa), a ESCENA MIRIÑAQUE (Santander) i a TEATRO EL HUERTO (Gijón) i el mes de desembre al TEATRO VICTORIA i al TEATRO TIMANFAYA (Canàries).