LA CANTANT CALBA de gira internacional a Argentina i Xile.

La companyia Estudi Zero Teatre, va partir dia 16 d’agost de gira cap a SUD AMÈRICA amb el seu gran èxit LA CANTANT CALBA (versió castellana) d’Eugéne Ionesco. Un espectacle emblemàtic per la companyia que es va estrenar per primera vegada l’any 1985, es va fer una primera reposició l’any 1994 en celebrar els 10 anys del Teatre Sans, i una segona que encara gira l’any 2014 per celebrar els el 25è aniversari.

La gira s’estén a més països de sud amèrica després de l’exit que ja va tenir a Mèxic. Ara arriba a Argentina concretament a Buenos Aires, a on es realitzaran funcions a diferents teatres: a La Sede Teatro, El Espión, Espacio Teatral Delborde i al Método Kairós. D’Argentina viatjarà a Xile per actuar al Teatro Sidarte de Santiago de Xile.  La companyia torna a Mallorca el 6 de setembre.13996274_1356380357710311_2954513050417529415_o

Aquesta gira ha estat possible gràcies al suport de l’INAEM i a l’Institut d’Estudis Baleàrics.

Des de la seva estrena s’han realitzat prop de 150 funcions amb un gran èxit de públic i crítica i ha estat guardonat amb el Primer Premi i quatre més, a la millor direcció, al millor actor, a la millor actriu ia la millor escenografia en la III Mostra de Teatre, Memorial Llorenç Moyà. Al 2012 va ser seleccionat com a espectacle per a públic adult en el el IX Circuito de Danza y Teatro Contemporáneos para Público Adulto y Familiar de la Red de Teatros Alternativos de España realitzant una gira per diferents teatres d’Espanya (Barcelona, Girona, Saragossa, Sevilla, Madrid…). També ha participat en la VII Muestra Nacional de Danza y Teatro Contemporáneos de la Red de Teatros Alternativos  (Ciutat Real), en el 5to. Festival de Teatro de La Rendija IBEROAMÉRICA EN ESCENA 2014 a Mérida (Mèxic) i també, a Mèxic ha actuat a Querétaro al Corral de Comedias i al Foro Aperiron a México DF.