5 CARRER SANS

Lletres copiaESTUDI ZERO TEATRE

Gràcies al GRAN ÈXIT! d’aquest cap de setmana on s’han exhaurit totes les entrades es farà una representació extraordinària

 Dissabte 19 de març a les 20:30h.

UN BON REGAL PER EL DIA DEL PARE!

UN ESPECTACLE PER A TOTA LA FAMÍLIA

RESERVES 971 72 71 66

resized_Cartell 5 CARRER SANS PRORROGA

S’obren les portes del 5, Carrer Sans, i podreu entrar dins un casal transformat en una antiga finca dels anys 60 a on hi viuen botiguers i porteres, policies i lladres, capellans i viudes, fresques i franceses, senyores i criades, nins i grans,… i molt més personatges que tractats des d’un punt de vista caricaturesc ens faran riure de bon de veres.
Muntatge divertit i molt dinàmic que es desenvolupa en diferents espais del Teatre Sans, habitacions, diverses estances, al pati, als balcons i al carrer simultàniament, l’escenari és tot l’edifici.
Un espectacle diferent, innovador, actiu, còmic i molt desbaratat inspirat en la historieta gràfica del moment i la peculiar comunitat de veïnats que habitaven l’edifici i el seu entorn en aquella època.
Tota la família podrà formar part d’aquesta entranyable historieta traslladant-se en el temps envoltats per l’imaginari d’aquells anys i sent còmplices dels embulls dels seus protagonistes.

 

LA CRÍTICA HA DIT

001…ha hagut de prorrogar Estudi Zero amb la seva versió de 13, Rue del Percebe, reconvertida en 5, Carrer Sans, en què utilitzen tot l’edifici de manera molt adient i fluida… Un espectacle que la gent s’ho passà d’allò més bé… J. A. MENDIOLA

…un muntatge que funciona… Espectadors que es diverteixen, riuen (molt) i fins i tot s’entusiasmen …amb una escenografia molt ben aconseguida… innegable vis còmica dels intèrprets… la magnífica caracterització dels personatges… vivim per una estona enmig del caos de la ‘Rue del Percebe’, en tres dimensions… RAFEL GALLEGO

007
… con un espléndido plantel de intérpretes, Estudi Zero tiene el pleno acierto de echar mano de los estupendos espacios de su casal gótico… 5, Carrer Sans combina diálogos y fragmentos brillantes y muy divertidos… El conjunto resulta en cualquier caso entretenido, la excursión por las dependencias del Sans vale la pena y las cinco actrices y los cuatro actores realizan un trabajo excelente. FRANCESC M. ROTGER

005  …finca de vecinos donde todo es bullicio. Movimiento, de una habitación a otra… Un tour con humor acelerado y cercano como si tuviésemos la posibilidad de meternos en los pisitos de entonces… Fiesta por todo lo alto… Espectáculo dinámico que recupera un guión que encaja las escenas y los personajes como si fuesen vasos comunicantes de una finca empeñada en convertir la pobreza en diversión… EMILI GENE

 

Més informació de l’espectacle