L’AUGMENT DE GIRA

ESTUDI ZERO TEATRE

està de gira amb el seu darrer espectacle

L’Augment

de Georges Perec

La companyia Estudi Zero Teatre, ha partit de gira cap a MÈXIC amb el seu darrer espectacle, L’Augment de George Perec. Un espectacle que es va estrenar aquí a Palma, al Teatre Sans i que ja s’ha vist a diferents teatres de l’estat espanyol tals com el TEATRO TARAMBANA (Madrid), el TEATRE TANTANRANTANA (Barcelona) i el  TEATRO ARBOLÉ (Saragossa).

Ara però la companyia creua l’oceà per tornar a aquell país que tan bé els va rebre la temporada passada amb el seu muntatge de La Cantant Calba, i a on van obtenir un gran èxit de públic i crítica.

Aquest any, a més, alguns dels membres de la companyia impartiran a Mèrida un Taller de Karl Valentin pels actors i alumnes de la Sede La Rendija.

Entre el 19 i el 30 d’octubre la companyia estarà a Mèrida (Sede La Rendija) i al Foro Apeiron (Mèxic DF)

La gira nacional continuarà el mes de novembre fent funcions  a Ciudad Real els dies 20 i 21 al teatre  LA SENSACIÓN i el més de desembre, concretament el 5 i 6 al TEATRE PONENT (Granollers). Iniciarem l’any 2016 amb actuacions els dies 8, 9 i 10 de gener a ESPACIO INESTABLE (València).