TEATRO EN VILO AL TEATRE SANS

XIII CIRCUITO DE LA RED DE TEATROS ALTERNATIVOS, DANZA Y TEATRO

INTERRUPTED
TEATRO EN VILO (Madrid)
Dies 13, 14 i 15 de novembre de 2015
Divendres i Dissabte 20:30h i diumenge 19:00h
Espectacle per adults
Preu: 12€

MILLOR COMPANYIA EMERGENT LONDON MIMETIC FESTIVAL
BEST TALENT MADRID 2013 – TEATROS DEL CANAL

Interrupted és una divertida comèdia sobre com una vida perfecta pot esdevenir un infern de la forma més inesperada. Anabel és una dona d’èxit que viu pujada a l’onada frenètica del seu temps i ho pagarà. La rutina de la protagonista és una maquinària teatral d’alta precisió el funcionament que es veurà bruscament interromput per un tràgic destí… En 65 minuts serem testimonis de com, en només 6 dies, Anabel perd progressivament el control de la seva vida fins a nedar en un absolut i absurd caos. Una irreverent i original comèdia, inspirada en l’esclat de la bombolla de seguretat i benestar que ens havia emparat fins fa poc. Ho tens tot baix control? Llavors és que no vas prou ràpid!

RESERVES 971 72 71 66

 

Podeu consultau la programació completa Programació Teatre Sans