BOLA EXTRA!

BOLA EXTRA!
NOU I MIG

 

Dies 1 i 2 de març
Dv i Ds 20:30 h

Espectacle per a públic jove i adult

Durada: 75 min 

Idioma: Català

VENDA ENTRADES

Sinopsi

 

L’artista arriba a escena amb el seu millor vestuari, disposat a fer un petit concert de trompeta i cantar cançons que han estat referents a la seva vida. La seva imaginació i entusiasme ens durà a viatjar per diferents situacions i llocs inesperats: des d’un petit poblet de la costa italiana a una revetlla de festa major, d’una fàbrica de sabates al bell mig del carib, passant pel menjador “bo” de ca mumareta…
Ens acompanyen en el viatge multitud de personatges que habiten els diferents mons: 21 mallorquins perduts a Dinamarca, un canet fidel al seu amo de dubtosa reputació o un “flamenco” incombustible i els seus amics, clients habituals del Bar Londres. Fins i tot un colom campió mundial! Un viatge hilarant per finalment, proposar-nos fer el viatge més important de la nostra vida. Un final inesperat, sorprenent, que aboca als assistents a fer una reflexió sobre on som i que fem, què volem, que ens ha quedat pendent.

Fitxa artística

 

ACTOR: GABRIEL RAMON PUJADES

DIRECCIÓ: JORDI CUMELLES