LA SONRISA DEL LAGARTO presenta OHIÁ

 

LA SONRISA DEL LAGARTO (Gijón)

presenta

OHIÁ

DIES 24 I 25 DE SETEMBRE
DV i DS 19 h

VENDA ENTRADES

Ohia, una petita dent de lleó, a la recerca de les seves boniques espores, emprèn un viatge oníric ple d’aventures, emocions i canvis sorprenents que l’ajudaran a comprendre la bellesa del sedàs de la vida. Petits insectes, gegants capgrossos, ocells de colors, flors exòtiques i plantes xerraires l’acompanyaran en aquest viatge.Brollar, florir, marcir i … tornar a brollar. 

Aquest espectacle per a públic infantil i familiar fusiona la tècnica d’ombres xineses amb el mecanisme de la caixa crankie. Ave Hernández i Marli Santana són les intèrprets d’aquesta obra, amb autoria i direcció de Santana.

L’obra,  es va estrenar en el marc de FETEN 2020.

 

AUTORES: Marli Santana i Ave Hernández

GÈNERE: Teatre d’ombres

TÈCNIQUES: Ombres Xineses i Crankie

BOX ACTRIUS: Marli Santana i Ave Hernández

ESPAI SONOR I MÚSICA EN DIRECTE: Yonder Rodríguez

DIRECCIÓ: Marli Santana

DURACIÓ: 50 min

IDIOMA: castellà

EDAT RECOMANADA: +4 anys

Espectacle per a públic infantil i familiar