Campanya teatre per a instituts 21-22

cid:16d6d88d24b264660f3

Una esbojarrada comèdia de Dario Fo

FUNCIONS CONCERTADES PER A INSTITUTS

DEL 15 AL 24 DE NOVEMBRE

Horari de matí i horabaixa al TEATRE SANS 

  • 3’5€  +200 alumnes
  • 4’5€  100 > 200 alumnes
  • 5€ < 100 alumnes

 

SENSE PAGA, NINGÚ PAGA! representa un teatre social, popular, i polític… fins i tot èpic segons el mateix Fo arrelat en la més profunda tradició mediterrània, un teatre que beu del bufó i que entronca directament amb la commedia dell’arte com una joglaria contemporània.

Davant uns esdeveniments dramàtics tractats en clau grotesca i a través del mecanisme de la diversió cerca crear la indignació civil i política transformant-la i usant la rialla com a alliberament de la repressió.

Fo era un visionari i un gran generador de situacions còmiques a partir d’una realitat incòmode i amb una crítica mordaç de les desigualtats i dels comportaments autoritaris.

 

 


cid:16d6d88d24b3e0e0aa8

Basat en la poesia escènica de Joan Brossa

FUNCIONS CONCERTADES PER A INSTITUTS

DEL 21 DE FEBRER AL 7 DE MARÇ

Horari de matí i horabaixa al TEATRE SANS 

  • 3’5€  +200 alumnes
  • 4’5€  100 > 200 alumnes
  • 5€ < 100 alumnes

 

 

ESTUDI ZERO TEATRE presenta el seu nou espectacle basat en la poesia escènica de Joan Brossa, l’any que es compleix el centenari del seu naixement.

A partir d’una de les seves peces RRRPRRR! i juntament amb fragments d’altres peces emblemàtiques del seu enorme bagatge, tenyit d’una reflexió crítica i combativa i una innovació estètica, hem construït un collage brossià.

Jugam amb peces de diferents èpoques, accions-espectacle fora de l’escenari esquitxades de post-teatre, entrades de clowns, alguns números de striptease i de màgia amb bromes i enganys, el  joc cerimonial, números musicals surrealistes, tot envoltat d’un fregolisme col·lectiu amb més de 60 personatges dins una proposta vital, insòlita, estimulant i original.

Volem celebrar el seu aniversari acostant la seva obra al públic amb un muntatge de proximitat en format de cafè teatre on les il·lusions, els trucs i el seu particular enginy festiu i carnavalesc hi són presents des de l’inici a on brindam tots plegats amb una copa de cava.

 

 


Un divertidíssim poema fonètic a un ritme frenètic

FUNCIONS CONCERTADES PER A INSTITUTS

DEL 21 AL 31 DE MARÇ

Horari de matí i horabaixa al TEATRE SANS 

  • 3’5€  +200 alumnes
  • 4’5€  100 > 200 alumnes
  • 5€ < 100 alumnes

Un espectacle que juga amb la il·lusió de la comunicació, en un intent per travessar els límits de la realitat per a plantejar inquietants preguntes a l’espectador. Basada en el mètode “assimil” d’ensenyament de l’anglès, satiritza la banalitat de les relacions humanes convencionals.

Des de la seva estrena s’han realitzat més de 170 funcions amb un gran èxit de públic i crítica i ha estat guardonat amb el Primer Premi i quatre més, a la millor direcció, al millor actor, a la millor actriu i a la millor escenografia en la III Mostra de teatre, Memorial Llorenç Moyà. L’any 2018 va girar per ArgentinaXile i Uruguai i va participar al 7º FESTIVAL DE TEATRO PATAGONIA EN ESCENA. L’any 2017 es va presentar al FESTIVAL INTERNACIONAL DE TEATRO ITINERANTE POR CHILE PROFUNDO (FITICH) de Xile. L’any 2016 va fer una gira internacional per Buenos Aires Santiago de Chile.  L’any 2014 va fer gira a Mèxic i va participar entre altres en el 5º FESTIVAL DE TEATRO DE LA RENDIJA Iberoamérica en Escena amb gran èxit de crítica i públic. El 2012 va ser seleccionat com a espectacle per a públic adult en el IX Circuito de Danza y Teatro Contemporáneos para Público Adulto y Familiar de la Red de Teatros Alternativos realitzant una gira per diferents teatres d’Espanya (Barcelona, Girona, Saragossa, Sevilla, Madrid,…). També ha participat en la VII Muestra Nacional de Danza y Teatro Contemporáneos de la Red de Teatros Alternativos  (Ciudad Real).