SHAKESPEARE. BRUIXES I BRUIXOTS

 

eScola d'Arts escèNiqueS

presenta

 

SHAKESPEARE BRUIXES I BRUIXOTS

taller de postgrau

dirigits per Pere M. Mestre

 

Dies 29 i 30 de juny
 dissabte a les 20:30 h i diumenge a les 19 h 
 
 
 

 

Després d’uns quants anys fent lectures, monòlegs, escenes i improvisacions sobre Shakespeare, ja tocava oferir al públic un treball basat en els seus textos. Així els alumnes de Postgrau, amb alguns de Tercer i Segon curs, presenten aquestes Bruixes i Bruixots com a un exercici d’interpretació, però també com a una dramatúrgia especial de l’obra Shakespeariana.

Hem agafat les bruixes de Macbeth com a fil conductor i exploram una gamma de personatges malèvols dels qui rodolen a les obres d’aquest excels dramaturg.

Escenes de Macbeth, El Mercader de Venècia, Ricard III o Otel·lo, jugant també com a mode d’introducció amb els clàssics monòlegs de Julieta, Cleopatra, Hamlet, Shylock o Iago… que ens condueixen a un espai escènic suggeridor i polivalent on es desenvolupen intenses situacions d’alguns dels personatges més rics de la literatura dramàtica universal.

De la tragèdia a la comèdia, un trànsit pels moments foscos amb alguna alegre esquitxada per presentar un collage d’escenes amb cert lligam i continguts que ens conviden a tastar algunes de les obres mestres de l’autor, un projecte d’escola dels alumnes més avançats que traspua amor al teatre i generositat en el treball.

INTÈRPRETS: Alumnes de l’eScola d’Arts escèNiqueS
DIRECCIÓ: Pere M. Mestre
AUTOR: W. Shakespeare