Nits de Flamenc al Teatre Sans

NITS DE FLAMENC


ESTUDI ZERO – PALMA FLAMENCO

Adults: 35 €
Nins fins a 5 anys gratuït
Nins de 5 a 12 anys: 20 €
Residents 25 €

L’entrada inclou una copa de vi


Des del 3 de juliol a l’11 de setembre

 

Cada dimecres a les 21h

Després de l’èxit de les darreres temporades de Flamenc arriba de nou al Teatre Sans una oferta cultural única. Un espectacle d’autèntic flamenc que es representa en un teatre situat en un casal gòtic del segle XIV, al centre històric de Palma. Aquesta és una excel·lent oportunitat per descobrir l’autèntic flamenc, interpretat per artistes premiats en diversos festivals internacionals. Fantasia flamenca inspirada en la substància de les sonoritats, els ritmes i l’esperit del folklore andalús, submergint-nos dins les profunditats, l’accentuació i el sabor flamenc tant per soleá, com per seguiriya o bulería.