RESIDÈNCIES ’23 – MÒNICA FIOL I MARIA ROSSELLÓ

Cony

El projecte:

CONY és un projecte teatral de Mònica Fiol i Maria Rosselló inspirat i basat en un relat curt de Sebastià Portell que du com a títol: “CONY (Cal Oblidar Nova York)”.

És una història de fugida, de canvi de vida i d’afirmació personal-genital. Ens conta com una dona adulta fa un viatge físic i emocional, amb un recorregut a la vida que la fa tornar a les arrels per trobar-se a ella mateixa, a la persona que és ara en un gest d’autoafirmació. Està narrat des del punt de vista del cony de la protagonista, qui li parla de tu a tu, qui li recorda les experiències viscudes en una mena de consciència. Un diàleg entre “la dona en cony i el cony de la dona”.

El projecte C.O.N.Y amb un recorregut intens després de ser presentat al Teatre Sans, primer com a work in progress, després en programació. I també a altres teatres i festivals arreu de l’illa de Mallorca, ha arribat enguany a una nova fase.

La presentació del mateix projecte en el marc de la programació del Teatre Principal. Que ha requerit un replantejament i un aprofundiment en les diferents millores suggerides després de les representacions i els col·loquis posteriors realitzats amb espectadors i amics. Un muntatge en contínua transformació a partir de l’experimentació i avaluant i considerant les aportacions rebudes a cada representació.

 


INTEGRANTS DE LA RESIDÈNCIA

CREACIÓ I INTERPRETACIÓ: Mònica Fiol i Maria Rosselló a partir d’un relat de Sebastià Portell.