RESIDÈNCIES ’23 – COL·LECTIU GÜILIS

El projecte:

En aquest procés de feina, s’ha pogut realitzar un treball intern en relació a les tasques col·lectives de producció, així com la mateixa revisió i reestructuració d’aquestes, una anàlisi dels projectes realitzats i que es troben en procés de creació, com és el cas de ‘Güelcome’, i un replantejament de la metodologia de treball i el funcionament del grup, generant també noves metes pel futur. 

A l’inici de cada sessió, s’ha anat practicant, aprenent i sistematitzant una nova fórmula d’entrenament col·lectiu basat en un treball de preparació de Romeo Castellucci. Aquest entrenament ha estat acumulatiu, de manera que cada dia s’anaven sumant noves postures i moviments a aquesta extensa partitura d’escalfament i de treball preexpressiu. A partir d’aquí, s’han dut a terme distintes dinàmiques de mediació i facilitació de grups per poder analitzar i debatre el funcionament intern i els treballs realitzats, i crear també nous recursos i codis per millorar la comunicació del grup i optimitzar, facilitar i potenciar tota la part creativa i d’execució de projectes. Paral·lelament, també s’han enllestit altres tasques pendents que estaven en marxa pel que fa a creació i producció.


INTEGRANTS DE LA RESIDÈNCIA

CREADORES: Gianni Penna, LLuki Portas, Joan Servera, Nuria Sbert, Leo Alburquerque, Aina Aulí, Cintia de Luis, Catalina Lans, Gypsy Nel.lo i Joan M. Pascual.


TEMPORALITZACIÓ

Dies 6, 7, 8, 9,13, 14, 15, 16, 20, 21, 22 i 23 de novembre de 2023