TRANS-PLANTAR

TRANS-PLANTAR
DIABÉTICAS ACELERADAS

 

Dies 8 i 9 de març 20:30h

Espectacle per a públic jove i adult

Durada: 70 min 

Idioma: Dv 8/03 Català i Ds 9/03 Castellà 

VENDA ENTRADES

Sinopsi

 

La darrera producció de Diabéticas Aceleradas ens mostra una faceta més de la capacitat creativa del grup, des de la comèdia grupal, al cabaret esbojarrat, i ara al monòleg vital. La paraula “transplantar”, títol de l’obra, es converteix en l’eix vertebrador de les successives vides de l’actor. Una sèrie de trasplantaments han fet de la seva vida el que ara, finalment és: trasplantaments de manera de ser, de professió, d’ubicació i el darrer i més important, d’òrgans vitals. Pep Noguera ens conta en aquest monòleg, amb l’humor, la ironia i la sàtira que han caracteritzat sempre la seva feina, com ha arribat fins aquí i en aquest moment, des del moment de la seva concepció, és a dir, des d’abans de néixer.

La música, el transformisme, la rialla, els balls formen part d’aquest monòleg que és al mateix temps una metàfora del viatge col·lectiu que ens ha duit des de finals dels anys seixanta del segle passat als primers d’aquest segle XXI. Una fusió constant de paraula, música i imatges: TRANSPLANTAR.

Es pot anar de metges, prendre antidepressius, fer ioga, fengshui o altres mètodes per estar bé, o fer el que ha fet Pep Noguera, pujar a un escenari i compartir reflexions, rialles i cançons: regalar vida per seguir vivint.

Fitxa artística

 

 

AUTORS: Tomeu Cañellas i Pep Noguera
DIRECCIÓ: Tomeu Cañellas
ACTOR: Pep Noguera
LLUM I SO: Joan Borràs
AUDIOVISUALS: Jose Rivero, Luis Alonso i Toni Munar
VESTUARI: Diabéticas Aceleradas