TERROR XIX

TERROR XIX,
Monòlegs teatrals per una nit d’insomni
ALLUNYATS TEATRE

 

Dies 2 i 3 de febrer 20:30h

Espectacle per a públic jove i adult

Durada: 60 min 

Idioma: Català

VENDA ENTRADES

Sinopsi

 

L’espectacle està format per dos monòlegs extrets de relats de literatura gòtica del segle XIX d’Edgar Allan Poe i Pedro ANtonio de Alarcón i narran dues històries diferents i al’hora molt semblants. En el primer monòleg, un personatge anònim intentarà convèncer el públic de la seva cordura mentre relata de forma detallada i exhaustiva l’assassinat que va cometre.
Mentre que en la segona part Telesforo, el protagonista de la història, confessa al seu amic Gabriel una de les seves pors més profundes: des de què era petit li aterra la possibilitat de trobar-se al carrer amb una dona sola a altes hores de la nit. No té clar si aquesta dona és real o imaginària, però li fa pensar en fantasmes i éssers fantàstics.
Per acabar ens agrada compartir amb el públic un diàleg sobre aquestes pors, sobre la seva actualitat i vigència.

Fitxa artística

 

 
INTÈRPRETS: Marc Bibiloni i Ivan Martín
AUTOR: Allunyats Teatre
DRAMATÚRGIA I TRADUCCIÓ: Ivan Martín
DIRECCIÓ:
Marina Lorenzo