MEDIUM. CHILE ESTALLA EN LA DISTÀNCIA

MEDIUM. CHILE ESTALLA EN LA DISTANCIA
TEATRO APÁTRIDA

 

Divendres 16 febrer 20:30h

Espectacle per a públic jove i adult

Durada: 75 min 

Idioma: Castellà

VENDA ENTRADES

Sinopsi

 

Corre l’any 2019, un grup d’artistes xilens residents a Europa els toca viure la revolució social que sempre van somiar a milers de quilòmetres de casa. Enfrontant-se a l’obstacle de la distància decideixen cercar aquells mecanismes que els permetin contactar amb un esclat social que no poden veure. Gràcies a la recopilació de testimonis, cartes, fotografies i arxius es desenvolupa un relat historiogràfic que barreja teatre documental i performance per indagar en la possibilitat de convertir-se en Mèdium i fer contacte amb la veu d’altres. Una metàfora de la resistència dels pobles llatinoamericans i la lluita de resistència al voltant del planeta.

Fitxa artística

 

 
AUTOR I DIRECTOR: Omar Morán i Teatro Apátrida
INTÈRPRETS: Andrea Paz, Gabriel Díaz, Daniela García, Gonzalo Dalgalarrando
DISSENY IL·LUMINACIÓ: Josefina Cifuentes i Álvaro Castillo
DISSENY DE SO: Alejandro Miranda
DISSENY AUDIOVISUAL: Gonzalo Dalgalarrando
UTILLATGE: Paulo González, Josefina Cifuentes