MOSCA DE LA CIA. ÁRTIKA

VIII MOSTRA INTERNACIONAL DE TEATRE INDEPENDENT I ALTERNATIU

Mosca

ÁRTIKA (Galícia)

Dies 17 i 18 de novembre
Dv i Ds 20:30 h

Espectacle per a públic jove i adult

Durada: 60 min 

Idioma: Castellà

COMPRAR ENTRADES

 

Mosca és un joc de nins, cosa que es pot convertir en un malson. L’obra narra la història de Pedro, un nin de deu anys que pateix assetjament escolar. Pedro es veu reflectit als ulls de la seva mare, el seu pare i la seva mestra en qualsevol instant de la peça. Auguriant i intensa, Mosca, se submergeix en la vida d’un nin i que és el que està patint bullying, però també en el temor, en els prejudicis i no saber com pot solucionar-ho l’entorn en què Pedro es desenvolupa.

 

Fitxa artística

 

Autor:  Gustavo del Rio

Intèrprets:  Fernanda Barrio, Martín Maez y  Rocío Salgado

Direcció: Gustavo del Rio 

Tècnic en gira: Marcos Alonso