OH, UH, AH, EI! Terra Aire Foc Aigua

Oh, uh, ah, ei!
Terra · Aire · Foc · Aigua

MOSTRA DE TARDOR 2023  

L’AUTÈNTICA (Barcelona)
27 i 28 d’octubre
Dv i Ds 17:30 h i 18:30h

Espectacle per a públic familiar (1 a 6 anys)

Durada: 40 min 

Idioma: Català

COMPRAR ENTRADES

Es tracta d’una Instal·lació audiovisual recomanada d’1 a 5 anys, que recorre els quatre elements de la naturalesa, i on es destaca l’experiència col·lectiva i la possibilitat d’interaccionar amb l’entorn lúdic de l’espai audiovisual i escènic. Oh, Uh, Ah, Ei! és un viatge lúdic pels elements de la natura, de la mà de dos personatges curiosos, que exploren, fan preguntes, se sorprenen i fins i tot ens conviden a jugar fins a portar-nos a una discoteca plena de música, llums, ombres on tothom acabarà ballant! La pantalla enmig de l’espai escènic crea una experiència fascinant, on el públic es mou lliurement per l’espai escènic, d’una banda, convida a contemplar i interactuar amb so i paraula i de l’altre crea un univers gegant ple d’ombres.  Estrenada en L’autèntica de Barcelona en el 2020 i des de llavors recorre diferents espais i festivals nacionals i internacionals (Influx, FITKAM, FIBA-Festival Internacional de Buenos Aires).

 

Fitxa artística

 

Instal·lació Escènica

Idea original: Verónica Pallini

Creació: Jordi Teixidó

Música: Santi Vilanova

Veus: Biel i Miranda Teixidó