AGRIDULCE DE la CIA PROSCENIO – MOLOTOV

VIII MOSTRA INTERNACIONAL DE TEATRE INDEPENDENT I ALTERNATIU

Agridulce

Cia. Proscenio Molotov

Dia 24 d’octubre
Dimarts 20:30 h

Espectacle per a públic jove i adult

Durada: 50 min 

Idioma: Català / Castellà

 

 

Aquest és un espectacle de 3 dimensions on la performance, els objectes i les projeccions, juguen individualment i en conjunt, per a crear noves imatges plàstiques, resignificant el sentit dels objectes constantment, gràcies al joc dels dispositius escènics, creant capes i capes de sentit. Hey!! Fet per mi, el menda lerenda, amb una poètica que soscava en el més profund de l’espectador, per a llançar-li un missatge d’obertura de consciències, open mind… open mind… tot això gràcies a la dimensión del distanciament brechtiá… fins que…. Em cago en Satanàs… va haver de caure sobre mi un esdeveniment catastròfic… es va anar tot a la merda… Go to the shit… go to the shit….”la història viscuda per entendre, per entendre’s, per resoldre, per tancar, per col·locar el caos, per mantenir l’eix.

 

Fitxa artística

 

Intèrprets: Manuel Palacios Vidal

Autor i dramatúrgia: Manuel Palacios Vidal

Direcció: Xen Garcinuño

 

 

 

 

 

https://youtu.be/5yONxK4dkbE