TÁ D’ESCENA MIRIÑAQUE ARRIBA A SANS

MOSTRA DE TARDOR 2023

ESCENA MIRIÑAQUE (Santander)
14 i 15 d’octubre
Ds 19 h i Dg 17 h

Espectacle per a tots els públics (+3 anys)

Durada: 35 min + 10 min interacció amb el públic

Idioma: Castellà

COMPRAR ENTRADES

tÀ és una obra de dansa-teatre on el realisme màgic cobra vida en un bosc al qual es naturalitza allò irreal o estrany com una cosa comuna. Els seus dos personatges; peculiars, divertits i sensibles desenvoluparan una relació d’amistat basada en el creixement emocional a través del joc. Al final de l’espectacle es convidarà les nenes i els nens a endinsar-se al bosc d’una manera molt especial… Ballant. És un espectacle que utilitza el cos i les onomatopeies per tal de posar en valor no només allò que es diu, sinó allò que es transmet. Les nostres paraules i moviments plens de variacions, dinàmiques, vibracions i matisos, ens endinsen a un món ple democions.

Fitxa artística

 

Direcció i coreografia: Lorena Fernández

Intèrprets: lvana Heredia i Maria Canel

Dissseny Il·luminació: Victor Lorenzo

Disseny d’Espai Sonor: Pamela Cuenca

Escenografia: La Mula Mola 

Producció Executiva: Noelia Fernández i Esther Velategui 

Comunicació: Elena Casquero

Audiovisuals: Burbuja Films