ESTUDI ZERO ESTRENA EL GRAN MANICOMI al TEATRE PRINCIPAL

El gran Manicomi

d’Antonina Canyelles

ESTUDI ZERO TEATRE

Teatre Principal de Palma
Dv 6 i Ds 7 d’octubre 20 h

Durada: 75 m

Idioma: Català

COMPRAR ENTRADES

Inspirat en l’obra poètica d’Antonina Canyelles

Aquest muntatge sobre l’obra poètica d’Antonina Canyelles, a càrrec de la companyia Estudi Zero es presenta amb un plantejament obert, que inclou la interpretació d’una àmplia selecció del seu poemari amb recursos molt diversos. Un procés de recerca literària en diferents camps: els textos, els significats, les idees transgressores i antisistema, el seu antifeixisme, anticlericalisme, un feminisme atrevit, un vessant republicà antimonàrquic. Un joc d’intenses sensacions, les diferents temperatures, la festa de la paraula també en el vessant lúdic, festiu i sensual. Un degoteig d’emocions profundes, amb contradiccions, vida i mort, angoixa, ràbia. Un cop de puny sobre la taula dels convencionalismes tolerants. Una capacitat de síntesi inaudita, una sorpresa constant, una dolçor combinada amb amargor, el plaer i la seva frustració. La quotidianitat, els objectes més prosaics, amb allò extraordinari. La natura propera i llunyana, els animals domèstics i salvatges, els paisatges exòtics i els de sempre.

Coproducció del Teatre Principal amb Estudi Zero Teatre
 
PRINCIPAL PLUS! Col·loqui amb l’equip artístic en acabar la funció del divendres

Fitxa artística

 

Textos
Antonina Canyelles

Dramatúrgia i direcció
Pere M. Mestre

Intèrprets
Pepa Ramon, Xim Vidal, Lourdes Erroz, Pere Mestre, Laura Dalmau, Joseda Ropero, Maria Rosselló

Músics
Zoriana Ivaniv, Oleh Zahiney

Equip tècnic
Joan Borràs, Jaume Miralles

Música original
Oleh Zahiney

Arts visuals
Lionel Garrote i Albert Ramon

Moviment
Mona Belizán

Ajudant de direcció i producció
Antònia Beltran