LA REBEL·LIÓ DE LES COSES al XXV Festival Internacional de Teatre de Teresetes

LA REBEL·LIÓ DE LES COSES
ESTUDI ZERO TEATRE

Sinopsi

 

Un espectacle basat en el realisme màgic de Pere Calders, que ens planteja un món quotidià on amb una aparent normalitat succeeixen les coses més inversemblants. Estudi Zero vol acostar el món de Calders al públic infantil i familiar amb la inspiració d’alguns dels seus contes dirigits especialment als més petits en un to màgic i humorístic, arrelat en el que podríem dir-ne quotidià, però que ens sorprèn amb girs argumentals inaudits i una poesia senzilla i corprenedora. Amb una visió tendra i emotiva, amb un to juganer, que fa entrar en el joc a nins i grans.

 

DS 20 MAIG 18:30h

VENDA ENTRADES

Fitxa artística

 

 
AUTOR I DIRECTOR:  Pere M. Mestre
MÚSICA: Oleh Zahiney
TERESETERS: Maria Rosselló, Mònica Fiol i Jaume Sastre
TÈCNIC: Dominic Hull i Antoni Jaume
 

Informació Tècnica

 

TÈCNICA EMPRADA: mixta
DURADA: 55 minuts
EDAT DEL PÚBLIC: familiar, a partir de 5 anys
IDIOMA: català