CU-CU XXV Festival Internacional de Teatre de Teresetes

CU-CU
BAMBALINA TEATRE (PAÍS VALENCIÀ)

Sinopsi

 

Si ets menut, o ho has estat alguna vegada, hauràs pogut comprovar que créixer no sempre és fàcil… Al teu cos, li passen coses que no entens; et sorgeixen preguntes a les quals no trobes resposta. T’ha passat, veritat? A nosaltres, també. Per això hem creat aquest espectacle. No t’hi donarem solucions, però intentarem fer-te veure que res és tan important i que acceptar-te i estimar-te així com ets, fins i tot aprendre a riure’t de tu mateix, són la manera per a fer que les teves preocupacions es minimitzin o arribin a desaparèixer.

 

DV 19 MAIG 18:30h
ESTRENA ILLES BALEARS

VENDA ENTRADES

Fitxa artística

 

AUTOR: Àgueda Llorca
DIRECTOR: Jaume Policarpo
MÚSICA: Gonzalo Manglano
TÈCNIC: Diego Rosselló
TERESETERS: Àgueda Llorca, Pau Gregori i Maribel Bayona

Informació Tècnica

 

TÈCNICA EMPRADA: mixta
DURADA: 55 minuts
EDAT DEL PÚBLIC: familiar, a partir de 5 anys
IDIOMA: català