PAELLA ESPECTACLE DE TARAMBANA AL TEATRE SANS

TARAMBANA PRODUCCIONES (Madrid)

presenta

PAELLA

4, 5, 6 i 7 de Maig de 2023

Dj, Dv, Ds i Dg 20:30 h

 

Amparo i Federico són una parella en crisi, encara que ells encara no ho saben, que treballen a la mateixa empresa. Un dia decideixen convidar a menjar una paella a alguns companys de feina entre els quals hi ha Bruno, a qui volen presentar-li un projecte empresarial amb què creuen que podran escalar professionalment (i econòmicament) a l’empresa. Tot i això, la paella suposarà un moment crucial en les seves vides: Amparo és ascendida i, després de separar-se de Federico, que és incapaç d’acceptar la situació, l’acomiada. Un punt d’inflexió que ens porta a descobrir que els que veiem en escena a més d’Amparo i Federico són també els actors que els interpreten. I que, al teatre, com a la vida, els límits entre allò real i allò imaginat són tan febles que l’un i l’altre es confonen en una voràgine tràgicament burlesca.

Direcció: Victor Velasco
Autor: David Fernández «Fabu»
Intèrprets: David Fernández «Fabu» y Nerea Moreno
Escenografia i vestuari: Laura Ordás
Ajudant d’escenografia i vestuari: María Jiménez
Disseny d’il·luminació: Lola Barroso
Coreografia: Amaya Galeote
Música original: Momo Cortés
Arranjaments musicals: Diego Miranda
Coordinació tècnica: Sara Esquivel
Tècnics: Mario Cintas y Aleks Yordanov
Producció: Nacho Bonacho, Sergio María y Javier Zurita

IDIOMA: Castellà
DURACIÓ: 90 min

Espectacle per a públic jove i adult