LA BIBLIOTECA IMAGINARIA DE TEATRO ARBOLÉ

TEATRO ARBOLÉ

presenta

LA BIBLIOTECA IMAGINARIA

DIES 31 DE MARÇ i 1 D’ABRIL

Divendres i dissabte 19h

 

Basada en una idea d’Esteban Villarrocha

La Biblioteca Imaginaria tanca una trilogia que es va iniciar amb «Veo Leo», i va continuar amb «Leocadia y los Ratones», l’objectiu principal dels quals és transmetre als nins i nines el plaer de la lectura, i presentar les biblioteques com a llocs plens de màgia, en els quals cada llibre és un petit i meravellós tresor.

En aquesta ocasió Leocadia, la nostra particular bibliotecària i Laura, aquesta petita i incansable lectora, viatjaran a través dels llibres i correran grans aventures, en un viatge iniciàtic que transformarà a Laura.

La nina caurà al llibre fins al cau d’«Alicia en el País de las Maravillas», serà arrossegada per un huracà entre les pàgines del «Mago de Oz», i volarà sobre els paràgrafs, als braços de «Peter Pan».

Però en un sortilegi similar al de «La Història Interminable» els llibres començaran a desaparèixer, perquè els nins i nines han deixat d’imaginar-los i llegir-los. La nostra petita Bastian, salvarà la biblioteca i animarà tot el públic a llegir de nou, perquè… «Si t’agrada l’aventura comença amb la lectura, si t’agraden els viatges els llibres són el teu equipatge, si cap a mil mons vols partir un llibre hauràs d’obrir…”

Direcció: Azucena Roda i Iñaqui Juárez
Titellaires: Pablo Girón i Azucena Roda
Música: Faustino Cortés
Producció: María José Montón i Iñaqui Juárez
Vestuari i Ninots: Julia Juárez i María José Montón
Il·luminació: Julio Sebastián
Escenografia: Julia Juárez
Construcció de ninots: Teatro Arbolé
Assistència en la Construcció: Isabela Loredana Prusac
Fotografia i Disseny Gràfic: Julia Juárez

Durada: 60 min

Idioma: Castellà

Espectacle per a públic familiar (+4) anys

LA COMPANYIA

TEATRO ARBOLÉ és una fàbrica de somnis, una companyia, una sala d’exhibició, una editorial.

Dedicada des de l’any 1979 a la producció d’espectacles infantils i a la docència són ja més de 9.100 les representacions realitzades en aquests quaranta-quatre anys, i això ho confirmen les més de 750 localitats que la companyia ha visitat en aquests anys: Aragó i tot el territori nacional, Amèrica Llatina (Cuba, Mèxic, Equador, Argentina, Brasil, Puerto Rico, Veneçuela, Xile, Bolívia, Colòmbia), Europa (França, Portugal, Itàlia i Suïssa) a més del desert Sahrauí (Algèria) i a Àsia (Corea del Sud).

Arbolé, sempre ha cercat amb el seu treball divertir, encantar, fascinar i fer que el teatre sigui una cosa fabulosa per als nins i nines, i deixar empremta en el procés formatiu dels espectadors.