LA REBEL·LIÓ DE LES COSES

LA REBEL·LIÓ DE LES COSES

Un espectacle basat en el realisme màgic de Pere Calders

Un món quotidià on amb una aparent normalitat succeeixen les coses més inversemblants. Un muntatge que vol acostar el món de Calders al públic infantil i familiar amb la inspiració d’alguns dels seus contes dirigits especialment als infants.
Englobats en la insospitada aventura de La rebel·lió de les coses es planteja un espectacle en un to màgic i humorístic, arrelat en el que podríem dir-ne quotidià, però que ens sorprèn amb girs argumentals inaudits i una poesia senzilla i corprenedora. S’incorporaren els objectes habituals i ordinaris, per a crear una il·lusió, una realitat paral·lela, una visió insospitada del món que ens envolta.
Amb una visió tendra i emotiva, amb un to juganer, que fa entrar en el joc tant a nins com a grans es condueix per un camí de suggestives imatges, dels vells contes tradicionals, i les sorprenents innovacions d’un imaginari extraordinàriament ric i emocionant.
La narrativa de Calders, que inspira aquest muntatge, escrita en un llenguatge natural i transparent, imaginativa i amb el recurs intel·ligent a la ironia, sempre afable, i a l’humor, incorpora la fantasia, l’element màgic o inesperat, en les situacions més quotidianes.

FITXA ARTÍSTICA I TÈCNICA

Intèrprets:     Maria Rosselló i Mònica Fiol
Manipuladors:    Pepa Ramon i Jaume Sastre
Veu en off:   Pere Mestre
Vestuari i utillatge:   Lourdes Erroz i Estudi Zero Teatre
Ajudant vestuari:   Cati Santos
Espai escènic:     Dominic Hull i Pepa Ramon
Música original:  Oleh Zahiney
Ajudant tècnic:      Jaume Sastre
Tècnic llum i so:    Antoni Jaume
Producció:    Antònia Beltran i Pepa Ramón
Disseny gràfic:    Antònia Beltran
Dramatúrgia i direcció:     Pere M. Mestre

Idioma: Català – Castellà

Duració: 60 min

Espectacle per a públic familiar (+5 anys)

Dossier Català
Dossier Castellà
Recull Premsa
Imatges
Plànol LLum