ELS ALTRES de JEAN-CLEAUDE GRUMBERG A SANS

Del 13 al 22 de gener

Dv, ds 20:30h i Dg 19h

Aquesta comèdia aguda, de vegades amarga, és el retrat d’una realitat social on la intolerància, la xenofòbia i el racisme es mostren com a símptomes inequívocs de les nostres malaltes societats. Un muntatge que des d’un punt de vista lúdic i atractiu pretén provocar una reflexió que, amb la diversió i la lleugeresa aparent, incideixi en l’espectador de forma subjacent afavorint els plantejaments de tolerància i respecte en les relacions interpersonals.

Grumberg ens porta al seu món amb una ironia i una intel·ligència aprofitant els èxits del teatre de l’absurd i el transcendeix a força d’atorgar un sentit ple a cada frase i a cada escena.

Intèrprets:

Pepa Ramon
Dominic Hull
Lourdes Erroz
Laura Dalmau
Pere Mestre
Jaume Sastre

Autor:
Jean-Cleaude Grumberg

Dramatúrgia i Direcció:
Pere M. Mestre

IDIOMA: Català
DURACIÓ: 65 min

Espectacle per a tots els públics

Espectacle de proximitat, que parteix de tres peces de Grumberg, però les actualitza i deslocalitza per atracar a la nostra idiosincràsia i al context actual unes situacions imaginades per l’autor fa més de tres dècades tot i que, malauradament continuen en plena vigència.

Tres comèdies breus com pals de dinamita fan explotar el racisme, el turisme, l’esnobisme i el conformisme de tota casta.

Les Vacances. En un restaurant estranger, una família de estiuejants ens ofereix un trosset colorit de turisme normal al país dels viatges, però siguem mallorquins! 

Xisco. Un jove empleat deixa que els seus caps dictin la seva identitat segons els prejudicis més improbables.

Els Nyufs. La senyora i el Senyor estan organitzant una gran festa Nyuf a ca seva. Nyuf o no Nyuf? Ho descobrireu durant aquesta vetllada ràpidament transformada en un joc de massacre/pim-pam-pum.