YO… EN UN BANCO VERDE DE LA CIA. UTOPIAN

 UTOPIAN

(País Basc)

presenta

YO… EN UN BANCO VERDE

10 i 11 de Desembre

DS 20:30h i DG 19h

“Una part de cada vida, i encara de cada vida insignificant, transcorre cercant les raons de ser, els punts de partida, les fonts”. Amb aquestes paraules de Marguerite Yourcenar a “Memòries d’Adriano” dins la seva ment, es volen asseure Ariadna, Haizea, Mar i Amancio al banc per partir cada un d’ells a la cerca vital. Però per fer-ho necessiten un banc verd, un banc que està dins una exposició fotogràfica, un banc no tan accessible com sembla.

Aquesta obra de narrativa transmèdia, on la història es desenvolupa a través de múltiples mitjans i plataformes de comunicació, respon a la inquietud de reflexionar a cada etapa de la vida per poder continuar

Intèrprets: Arrate Nuñez, Arantxa Iurre, Maria de Viana Baiges, Unai Baiges

Fotografia: Maika Gonzalez

Text: Arantxa Iurre

Espai escènic: Carlos Baiges

Tècnica d’il·luminació i so: Carlos Baiges

Audiovisuals: Gheada

Vestuari: Utopian

Direcció: Carlos Baiges


Idioma: Castellà

Duració: 60 min

Espectacle per a joves i adults

La Cia Utopian, neix el 2012, alhora que l’espai de creació i la Sala Utopian Aretoa com a part d’un projecte multidisciplinar i contemporani. Des dels seus començaments com a Cia el seu objectiu és investigar en nous llenguatges i noves dramatúrgies. Entre els seus muntatges destaquen «La Maestra», «Cabaret Voltaire» i «Ophelia» versió de Hamlet de W.Shakespeare. Els muntatges de la cia sempre tracten de temàtiques compromeses com l’educació, la guerra, la venjança, etc. per tal que l’espectador qüestioni la societat on li ha tocat viure i la transformeu en el seu dia a dia.

LA COMPANYIA